Здрасти, Митко
Здравей!
Първо искам да ти кажа, че ме вдъхнови да прочета Параграф 22. Винаги съм знаела, че е от задължителните книги, но сега си го поставих за цел.
Оле! Но ако можеш да си я намериш на английски, ще е най-добре. Преводът, макар и добър, убива част от удоволствието.
Каква друга литература четеш за удоволствие (освен Параграфа
)?
Всеяден съм. Хващам каквато художествена книга ми попадне и я довършвам, ако ми хареса. Ако съм останал особено впечатлен, може да потърся нещо друго от същия автор. Например сега довършвам Танц с дракони от Песен за огън и лед, преди това бях на Фондациите на Айзимов, а още преди това - на Задочни репортажи за България.
От авторите, които съм чел повече, мога да откроя Стайнбек, Селинджър, Оруел и Фицджералд, а като отделни много любими книги - Кланица номер 5, Фондация, Хиперион, Престъпление и наказание, Южени Гранде... Има и други, но сега за това се сещам.
Каква музика харесваш?
Доста уважавам рока и групи като
Pink Floyd,
Led Zeppelin,
Doors,
CCR,
Beatles,
Alan Parsons Project и
не само. Метъл също - от рода на Metallica,
Nightwishи
Blind Guardian. Последните две групи ми бяха особено любими през недалечното

ми юношество, но и сега си ги пускам от време на време. Има и разни нови работи, които ми допадат. Например Адел успя да ме грабне, като нашумя. Същото се отнася и за
тази песен. О, и
Ян Тиерсен. Да не забравя
класиката,
джазаи
нещата, които нямам представа как се класифицират.
И Queen! Но те някак се подразбират. Кой не обича Фреди?
Какви филми харесваш и кой е любимият ти филм?
Харесват ми филми с увличащ сюжет и пълнокръвни герои. Това е причината, поради която последните няколко години (!) съм харесал само един един по-нов филм (вторият Батман). Целта на киното е да разкаже една история с помощта на картинки, но напоследък създателите на кино наблягат повече на качеството на картинките и забравят да измислят хубава история.
Нямам любим филм, но ако трябва да отлича един, първо се сещам за "12 разгневени мъже".
Обичаш ли да ходиш на театър/опера?
Харесва ми да ходя на театър. На опера не съм бил през осъзнатия си живот, но съм сигурен, че ще ми допадне. Доста харесвам балет и танцови спектакли.
Имаш ли нетипично хоби?
Свиря на класическа китара, но това май не е много нетипично напоследък.
Имаш ли някаква странна мания?
Само стандартни.
Коя зодия си?
Таз.
С кого от форума си най-близък?
Имам близки приятели във форума и съм много щастлив, че познавам тези хора. Ако дойдеш на няколко форумни, бързо ще усетиш кой с кого е близък.
Кого от форума не харесваш?
Дразня се на троловете, но напоследък почти не засичам такива. Не мога да посоча конкретен ник, защото те и без това не се задържат дълго наоколо.
Ще дойдеш ли на форумната среща на 20ти? 
Да.