Скоро ще имаме контролно по УП, само че на компютри (върху масиви, низове и указатели). Някой колега от предни години Компютърни науки ще каже ли горе-долу какви типове задачки са се падали и въобще как протичат контролните, когато се правят на компютри
Второ контролно по УП (на компютри) - КН
Модератори: Methuselah, thegirl
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Второ контролно по УП (на компютри) - КН
Здравейте,
Скоро ще имаме контролно по УП, само че на компютри (върху масиви, низове и указатели). Някой колега от предни години Компютърни науки ще каже ли горе-долу какви типове задачки са се падали и въобще как протичат контролните, когато се правят на компютри
?
ДС - 
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Re: Второ контролно по УП (на компютри) - КН
Така...тъй като никой не писа, сам ще си отговоря
:
Изпитът беше около 3ч. като от тях около 30мин бяха оставили за качването на материалите (да, качваха се в мудъл). Бяха запазени компютърни зали и обикновени стаи(за тези, които си носеха свои pc-та).
Равносметка:
Недостатъци - по-трудни задачи, малко време;
Предимства - проверка на това, което сте писали;
Краен резултат - зле...много зле
п.п. Прикачил съм задачите и от 2-та варианта за 2-и поток.
Изпитът беше около 3ч. като от тях около 30мин бяха оставили за качването на материалите (да, качваха се в мудъл). Бяха запазени компютърни зали и обикновени стаи(за тези, които си носеха свои pc-та).
Равносметка:
Недостатъци - по-трудни задачи, малко време;
Предимства - проверка на това, което сте писали;
Краен резултат - зле...много зле
п.п. Прикачил съм задачите и от 2-та варианта за 2-и поток.
ДС - 
- Krasi.Nikolov
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инжинерство
- Адрес в галерията на СУ: Sofia
- Обратна връзка:
Re: Второ контролно по УП (на компютри) - КН
1 и 3 - те са елементарни решават се макс. за 1 час. Относно втора не ми е ясна тъй като не съм изучавал такова нещо и не знам как да се напише.