Ролята на партиите в държавата
Ролята на партиите в държавата
Енчев днес се прави на европейска путка. И се пита що тук се манипулират избори, що не въстава обществото и тем подобни глупости.
Първо да се обясни що е това министър председател и власт дет се избира. Кво се избира по време на избори?
По време на избори се избира тоя дет в бъдеще ще ти бие шута в гъза всеки божи ден да плащаш на него данаци и най просто казано рушвет за да останеш следващите 4 години жив на тоя свят. Той с тез пари храни своята власт от държавни служители. Те имат за цел всеки божи ден да те тормозят да им плащаш заплатите. Щото без бияч никой доброволно не плаща.
И сега върви избирай другарю енчев!
Щото власта е ограничена, нали неможе всички на държавната софра да плюскат, щото нема кой да бачка, виде се при кумонизма. Нестаа. Разбраха че при Капитализма това вървяло по-добре и айде отивамe при него само и само да има кой да не хрантути.
Такова е мисленето на власта и на всички български граждани. Да са над другите и да им тъпчат мутрите с техните крака и ритници. И хайде всички праят партии и се нареждат на опашката.
Който по хитро лъже, той печели , па най лесно се краде, някой се подмазват на чужбина и така. Но най вече мислят да оплюят бившите и се молят на отъпканите не в оправлението намиращи се граждани да гласуват за тях щото те щели да променят всичко. И ейти ББ на власт. Новият бияч с камшика има дори и имиджа на гаден мафиот. Демек точно за тая професия нагласен.
И Енчев иска да го замести. Тоя нещастник. Срам и позор за нацията !
Че с кво като дойде на власт Енчев ще храни пенсионерите? Да не мисли че ще стане така, мили граждани бъдете така добри и давайти всичките си парички на мен да ги разпределя на пенсионерите на бюрократите и ако остане нещо за вас немислете да ги харчите вие ами аз по-добре ще ги раздам. А пък дали ще сте живи това на мен не ми пука.
И за тоя сега да вървя на бунтове, на орлов мост и пред брюсел ? Направо побъркани тея от скат!
Първо да се обясни що е това министър председател и власт дет се избира. Кво се избира по време на избори?
По време на избори се избира тоя дет в бъдеще ще ти бие шута в гъза всеки божи ден да плащаш на него данаци и най просто казано рушвет за да останеш следващите 4 години жив на тоя свят. Той с тез пари храни своята власт от държавни служители. Те имат за цел всеки божи ден да те тормозят да им плащаш заплатите. Щото без бияч никой доброволно не плаща.
И сега върви избирай другарю енчев!
Щото власта е ограничена, нали неможе всички на държавната софра да плюскат, щото нема кой да бачка, виде се при кумонизма. Нестаа. Разбраха че при Капитализма това вървяло по-добре и айде отивамe при него само и само да има кой да не хрантути.
Такова е мисленето на власта и на всички български граждани. Да са над другите и да им тъпчат мутрите с техните крака и ритници. И хайде всички праят партии и се нареждат на опашката.
Който по хитро лъже, той печели , па най лесно се краде, някой се подмазват на чужбина и така. Но най вече мислят да оплюят бившите и се молят на отъпканите не в оправлението намиращи се граждани да гласуват за тях щото те щели да променят всичко. И ейти ББ на власт. Новият бияч с камшика има дори и имиджа на гаден мафиот. Демек точно за тая професия нагласен.
И Енчев иска да го замести. Тоя нещастник. Срам и позор за нацията !
Че с кво като дойде на власт Енчев ще храни пенсионерите? Да не мисли че ще стане така, мили граждани бъдете така добри и давайти всичките си парички на мен да ги разпределя на пенсионерите на бюрократите и ако остане нещо за вас немислете да ги харчите вие ами аз по-добре ще ги раздам. А пък дали ще сте живи това на мен не ми пука.
И за тоя сега да вървя на бунтове, на орлов мост и пред брюсел ? Направо побъркани тея от скат!
Последно промяна от april_z на 28 Юли 2012, 11:09, променено общо 2 пъти.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Ролята на партиите в държавата
Е не нова тема ве, човек.. нимоа..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
кой е енчев?
от румънеца и енчев или друг енчев?
от румънеца и енчев или друг енчев?
la douleur exquise
- Ангел
- Летящите Пръсти
- Специалност: Право
- Курс: пети
Някой да ми викне линейка, защото май получих инсулт при прочитането на горното... 
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
ФАРА!!!
с коя ръка пишеш..
(да знам коя хемисфера е засегната)
(да знам коя хемисфера е засегната)
la douleur exquise
- Ангел
- Летящите Пръсти
Тотално има значение...
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER:
не
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Running down a spiral
ФАРА!!!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ангеле, престани да ми звъниш посред нощите!!!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Благодаря Ви, доктор Енчев!

I wanna fall from the stars straight into your arms
- Ангел
- Летящите Пръсти
@FloWersOfEviL noface.jpg
@fak: Да, има, но не и когато го ползвам саркастично.
@slighter: Поне не сме опасни...
@fluffy cloud: Nailed it!
@fak: Да, има, но не и когато го ползвам саркастично.
@slighter: Поне не сме опасни...
@fluffy cloud: Nailed it!
ФАРА!!!
Running down a spiral
ФАРА!!!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
оф, ama аз откъде да те знам, че си саркастичен..
притесних се..
притесних се..
la douleur exquise