Отлагане на дипломна работа при магистратура.

Аватар
DonaTello
В началото бе словото

Отлагане на дипломна работа при магистратура.

Мнение от DonaTello »

Здравейте,

Въпросът ми е следния: през октомври имам защита на дипломна работа, знам че принципно може да се отложи за януари, февруари. Има ли възможност да не ми одобрят искането за отлагане и ако си я отложа ще имам ли право да си остана в общежитието до момента на защитата ?

Благодаря!
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Отлагане на дипломна работа при магистратура.

Мнение от FloWersOfEviL »

Ако желаеш по-точен евентуален отговор сподели поне какво учиш.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
DonaTello
В началото бе словото

Мнение от DonaTello »

Във ФНПП съм програмата ми е Информационни технологии в началното училище
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Не знам какво имаш предвид под искане за отлагане. Ако не идеш на защита, окей, отиваш на следващата дата и така. Няма кой да те задължи да се явиш на първата. ;)
Относно общежитието - съмнявам се, тъй като обикновено октомври месец няма достатъчно места за учащите и гледат да разкарат когото може. Преди година на съквартирантката ми не й позволиха да остане след септември месец, когато й беше първата дата за дипломна защита, на която тя не се яви. Но пък ако тази година се случи да има места по общежитията, може и да е различно. Освен това СБО има нов изпълнителен дирекетор, а предполагам, че тези неща до голяма степен зависят и от него.

Препоръчвам ти да си зададеш въпросите на мейла на КН или лично в 42Б, предполагам ще могат да дадат най-точна информация, ако изобщо е възможно да се даде такава на този етап.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Магистратури”