Вий сте!
Едит: Заминал за Индия без да ми каже
Временен лок.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Сигурен съм, че това ще ти е кеф да го направиш и че ще се получи интересноMidwinterSun написа:Аз също ти измислих една задачка-закачка, която е от типа сравнение, но пък не е баш сравнение. Надявам се да се забавляваш, докато я правиш - ако ти е скучно я зарежи, целта е и на теб да ти е кеф все пак. : )
Бих искала да ни опишеш какви биха били форумците в един алтернативен (или предишен) живот, като имаш свободата да ги сложиш в която епоха от човешкото развитие искаш, на което място искаш, с какъвто живот, занаят и характер смяташ, че биха им подхождали. Даже не е нужно да се ограничаваш с действителността - можеш да използваш мястото и времето, описани в някоя научно-фантастична книга. Минало, настояще, бъдеще и т.н.
Извади хората от сегашната действителност и ги постави в някоя друга, която според теб най би им подхождала.
Пък аз ще се надявам да прочета отговора.

Просто много ми харесва въпросът тиMidwinterSun написа:Значи, вече не ми се налага да ходя и да разпитвам хората в Р&С щото Георги го прави вместо мен
MidwinterSun написа:Иво! Ти си креативна душа. Ще ти задам задачката, която Исо така и не изпълни:
Напиши някакъв научно-фантастичен или фентъзи разказ, който да представя форума по начина, по който го виждаш ти - измисли подходящи персонажи за форумците с имената и цялостната им визия, поведението им, случките, в които ще се забъркват, взаимноотношенията между тях и т.н. Гледай да го направиш интересен
Ако ме питаш защо ти го причинявам - ами предния път, когато трябваше да пишеш някаква история с избрани форумци, ме просълзи от смях. Така че имам вяра, че ще се справиш :Р
По-нататък ще ти мисля още.

Защо?Jamesmagno написа:... но ми е сивичко...