А ето и линк към последната - "Бъди влюбен!" http://video.kefche.com/play/picture/6009/
Реклами
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Реклами
Коя ви е любимата реклама?
За мен лично Coca-Cola (въпреки че пия повече Pepsi) прави най-хубавите реклами! Една от последните - "Бъди оптимист!" е направо... мммм 6 точки!
А ето и линк към последната - "Бъди влюбен!" http://video.kefche.com/play/picture/6009/
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
nightwish написа:На мен ми е любима рекламата на Nesquisk-тази,в която едно момиченце дава на котето си мляко и,когато се обръща,вижда,че котето се е превърнало в тигър.
Ами явно аз още разсъждавам като дете в някои отношения ,въпреки че не започвам да мяукам като видя рекламатаТова е любимата реклама на момиченцето, което гледам. Като я дават, застава пред телевизора и почва: "Мауууу, мяуууу, коте, коте".
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
дефинитли! аз съм гледал една преди 6-7 години, само че не я пуснаха в Бг, един пич слиза по ескалатора, с кола в ръка, и гледа една мацка в обратната посока, супер яка, любов от пръв поглед , и разказвача казва " какво ще напарвиш ако видиш жената на своя живот и имаш само 5 сек. да реагираш, и знаеш че повече едва ли ще ч видиш?"
нашия човек пие глътка кола, очите му светват, изпълва се с енергия, поглежда хищно и с готовност към мацката........отклонява си погледа и се чува:
"Нищо, както винаги........."
извод--Кока Кола само утолявала жаждата....... беше много по-яко да се види де...... страхотно изпипана......
но от Кола правят страшни реклами
нашия човек пие глътка кола, очите му светват, изпълва се с енергия, поглежда хищно и с готовност към мацката........отклонява си погледа и се чува:
"Нищо, както винаги........."
извод--Кока Кола само утолявала жаждата....... беше много по-яко да се види де...... страхотно изпипана......
но от Кола правят страшни реклами
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а на Bacardy Breezer ....рекламите са ненормални, само дето в БГ даваха само една и то преди мн време с една мацка на психолог, където човека я пита какво е първото нещо, за което се сеща и тя си представя някакви супер готини негри как танцуват около нея ...и само се замисля и се обръща към психолога :"mmm...Chocolate"...извън Бг съм гледала още на Bacardy и бяха още по-дбри
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
ама за да не хвалим само Кока Кола, ще разкажа и една много яка на Пепси, само дето я забраниха....
град в мноооооого далечното бъдеще, археолози правят разкопки, и се натъкват на нещо и всички почват да викат "уаа....лоооолл...какво е това???"
----близък план--смачкана кутиика Кoка Кола---
-и камерата запо4ва да дава екипировката на археолозите, на колите, ракламите из града....всичко е Синьо -червено и с логото на Пепси..
супер яка, но забранена заради пряка подигравка с конкуренцията
град в мноооооого далечното бъдеще, археолози правят разкопки, и се натъкват на нещо и всички почват да викат "уаа....лоооолл...какво е това???"
----близък план--смачкана кутиика Кoка Кола---
-и камерата запо4ва да дава екипировката на археолозите, на колите, ракламите из града....всичко е Синьо -червено и с логото на Пепси..
супер яка, но забранена заради пряка подигравка с конкуренцията
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: