Магистратури - януари/февруари

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Ruud
В началото бе словото

Магистратури - януари/февруари

Мнение от Ruud »

Здравейте! Интересувам се къде мога да намеря информация за кандидат-магистърската кампания за прием през януари/февруари 2012. Рових в сайта, във форума, но не намирам нищо "свежо" :) Някой нещо? :D Благодаря!
Ruud
В началото бе словото

Re: Магистратури - януари/февруари

Мнение от Ruud »

Никой от над 50 човека, видяли темата, не знае кога започва приемът за магистратури? :shock:
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Като има информация ще я качат на сайта на СУ ;) . Щом там няма, значи и тук трудно ще ти помогне някой.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
marinela_koleva
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от marinela_koleva »

Здравейте! Лично аз се обадих във Философски факултет и ми казаха, че сроковете ще излязат другата седмица на сайта на факултета (предполагам, че тогава ще има инфо за всички факултети). Аз искам да ви попитам дали някой има познат, който е учил Публична администрация, понеже влязох да разгледам програмата и бях озадачена - редовната форма на обучение е с лекции в делнични дни след 17:00 часа, а задочната - в делнични дни от 10:00 до 18:00 часа .....?!?!?! Не би ли трябвало да е обратно. Предполага се, че задочниците работят и затова избират тази форма на обучение. Освен това като събера броя на всички лекции, стават повече от 20 дни (т.е. дори и човек да си изразходва цялата платена отпуска за годината, то тя пак няма да му е достатъчна /в случай, че посети всички лекции/). Благодаря предварително!
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.

--- Бъртранд Ръсел ---
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”