Екология и опазване на околната среда ??
Модератори: Methuselah, thegirl
Екология и опазване на околната среда ??
Някой от вас може ли да сподели опит от тази избираема дисциплина?Курсът го води Анелия Кенарова.Интересува ме лесно ли се взима(лесно ли се взима с 6)?Разбрах,че е изпитът е под формата на тест и дотам.Можело да се предават и някакви презентации 
- terra_inkognita
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: трети
Re: Екология и опазване на околната среда ??
Аз не съм го карала, но доколкото знам скалата се определя според резултатите на всички .. за 6 май се взема най-високия резултат или ако най-високият е много далеч от останалите се взема втория и после се образуват по някакъв начин оценките на останалите 
Alles, was lediglich wahrscheinlich ist, ist wahrscheinlich falsch.
ЪъЪ,ако кажа ,че те разбрах на 100% ще излъжаterra_inkognita написа:Аз не съм го карала, но доколкото знам скалата се определя според резултатите на всички .. за 6 май се взема най-високия резултат или ако най-високият е много далеч от останалите се взема втория и после се образуват по някакъв начин оценките на останалите
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Накратко:
И в случай, че си "visual learner":

Да.loserrrr написа:Интересува ме лесно ли се взима(лесно ли се взима с 6)?
И в случай, че си "visual learner":

- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
Бе ти кажа, може да не се ходи, иначе лекциите са интересни, прави се презентация за хората, които искат 6-ци. Презентацията от нета за 2-3 часа може да я скалъпиш и да я прочетеш на място - проблеми няма. НО теста не ми се стори от най-лесните.
Крайните оценки от 2010/2011
За хуманитарни има значително по-лесни - Спорт, Езикова Култура, не че искам да плаша ама за теста трябва да се чете поне 4-5 часа и то без фейсбуци и замунди.
Крайните оценки от 2010/2011
За хуманитарни има значително по-лесни - Спорт, Езикова Култура, не че искам да плаша ама за теста трябва да се чете поне 4-5 часа и то без фейсбуци и замунди.
Когато ходихме на първата лекция ,тя каза,че който направи презентация си повишава оценката с 1 единица,а тестът бил с такива въпроси,че просто не може да се провалиш.Смисъл предполагам,че има и трудни такива,но като цяло каза,че тестът е така направен,че да не те затрудни.НЕ ЧЕ ТОВА ПРЕЧИ да го *акаме здравата