Здравейте, колеги.
Имам следният въпрос: трябва ли да спазя задължително броя минимален брой ИД за годината, които имам по учебен план, примерно в моя случай:
1 курс: Минимален брой избираеми дисциплини за годината - 0
2 курс: Минимален брой избираеми дисциплини за годината – 2,поне 1 бр. от Списък1
3 курс: Минимален брой избираеми дисциплини за годината - 3
4 курс: Минимален брой избираеми дисциплини за годината - 7
Като разбира се спазвам минималния брой ИД от съответната категория (ЯКН,ОКН,ПМ и т.н.)
Т.е. имам ли право примерно преди 4 курс да съм записал всички тези ИД и на практика, да не съм задължен да запиша нито една в 4 курс?
Знам за хора, които процедират в момента по същия принцип, тъй като така е по удобно в 4ти курс да се работи в редовна работа. Но все пак бих искал да знам, дали после няма да направят проблеми за това.
Въпрос за ИД
Модератори: Methuselah, thegirl
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Въпрос за ИД
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Illuminati
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство
Re: Въпрос за ИД
Виж си учебния план. Освен този брой избираеми имаш и по колко избираеми трябва да имаш от всяка категория и минимален брой кредити. Можеш да не запишеш никакви ИД в четвърти курс, ако покриваш минималния брой кредити и имаш необходимия брой избираеми от всяка категория. Изключение прави само "поне 1 ИД от списък...", това означава, че в текущия семестър си длъжен да си избереш една (или няколко) от категориите изборени в дадения списък и не можеш да ги оставиш за друг семестър.
Не бре, как ще се влиза с тройка в СУ... няма такова нещо
Facebook
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за ИД
Мерси колега, това исках да разбера : )Illuminati написа:Можеш да не запишеш никакви ИД в четвърти курс, ако покриваш минималния брой кредити и имаш необходимия брой избираеми от всяка категория.
За кредитите и броя ИД по категории ще се погрижа, тях съм ги разгледал, и са ми ясни. Но все пак е добре, че си отговорил с подробности, вероятно ще са от полза за някой друг
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...