Размисли и Страсти `11: Inc
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Re: Размисли и Страсти `11: Inc
аз питам, понеже не знам - какво значи никът ти и защо го избра?
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Здравей.
1. Какво имаш?
2. Какво нямаш, но искаш да имаш?
3. Напиши три свои странности.
4. Личност, на която се възхищаваш?
5. Кое е мястото, на което се чувстваш най-щастлива и спокойна?
6. Какво те натъжава най-много?
7. А какво те прави щастлива?
8. Какво дете беше?
9. Какво би направила, ако получиш възможността да бъдеш мъж за един ден?
10. Колко често казваш "обичам те" и "благодаря"?
1. Какво имаш?
2. Какво нямаш, но искаш да имаш?
3. Напиши три свои странности.
4. Личност, на която се възхищаваш?
5. Кое е мястото, на което се чувстваш най-щастлива и спокойна?
6. Какво те натъжава най-много?
7. А какво те прави щастлива?
8. Какво дете беше?
9. Какво би направила, ако получиш възможността да бъдеш мъж за един ден?
10. Колко често казваш "обичам те" и "благодаря"?
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Защо вече не си говорим по телефона? 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Човечето на аватара ти в тоалетната ли е или само на мен така ми се струва?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
1.Британците пият ли чай от мащерка?
2.Защо в магазините не продават сока от киселите краставички и самостоятелно (без кисели краставички)?
3.Ако човек си сложи чорапите на ръцете, т'ва прави ли ги ръкавици?
4.А ако реши, че иска да е рокер и отреже пръстите ама после пак реши да ги обуе на краката, стават ли пак чорапи?
5.В Швеция как викат на шведската тройка?
6.А на шведската маса?
7.Какво мислиш за насилието в детските приказки?
8.А за жестокостта към животните в същите?
9.Какво ти е мнението за Джъстин Бийбър?
10.А за Майли Сайръс?
11.К'во мислиш за езерото Титикака като място за риболов?
12.Как се ловят жмуди?
13.Къде зимуват раците?
14.Кон боб яде ли?
15.Защо Ной не е утрепал последните два комара?
16.Кой уби Лора Палмър?
17.Кое е по-вкусно - кокошката или яйцето?
18.Как исландците викат на галено на Ейяфятлайокутл?
19.Кое изпълнение на песента "Мана Мана" е по-качествено - на сезамовците или на мъпетите?
20.На коя буква е равна цифрата 5 ако 1 = е, 2 = д, 3 = т, а 4 = ч?
21.Защо думата синоним няма синоним?
22.Защо пилотите камикадзе носят предпазни шлемове?
23.Могат ли сиамски близнаци да страдат от раздвоение на личността?
24.Да предположим, че се закачам със симпатично гадже, което съм забелязал да се излежава на балкона на третия етаж. Ядосано от моята наглост, момичето отива в кухнята, взима горещата тенджера с гювеч от котлона и ми я изсипва на главата. Tази ситуация дава ли ми право да се похваля на приятелите си, че въпросното гадже ми е пуснало гювеч?
25.Каква е скоростта на тъмнината?
26.Ако човек целенасочено се опитва да се провали и успее, какво е постигнал - успех или провал?
27.Аз лично ще нося ли някаква съдебна отговорност, ако кажа на професионален убиец да ходи да си гледа работата?
28.Защо рибата тон не тежи 1000 килограма?
29.Какво ще се случи ако неудържима сила се сблъска с непреодолима преграда?
30.Ако дърво падне в гора, където няма кой да го чуе, то всъщност издава ли някакъв звук?
2.Защо в магазините не продават сока от киселите краставички и самостоятелно (без кисели краставички)?
3.Ако човек си сложи чорапите на ръцете, т'ва прави ли ги ръкавици?
4.А ако реши, че иска да е рокер и отреже пръстите ама после пак реши да ги обуе на краката, стават ли пак чорапи?
5.В Швеция как викат на шведската тройка?
6.А на шведската маса?
7.Какво мислиш за насилието в детските приказки?
8.А за жестокостта към животните в същите?
9.Какво ти е мнението за Джъстин Бийбър?
10.А за Майли Сайръс?
11.К'во мислиш за езерото Титикака като място за риболов?
12.Как се ловят жмуди?
13.Къде зимуват раците?
14.Кон боб яде ли?
15.Защо Ной не е утрепал последните два комара?
16.Кой уби Лора Палмър?
17.Кое е по-вкусно - кокошката или яйцето?
18.Как исландците викат на галено на Ейяфятлайокутл?
19.Кое изпълнение на песента "Мана Мана" е по-качествено - на сезамовците или на мъпетите?
20.На коя буква е равна цифрата 5 ако 1 = е, 2 = д, 3 = т, а 4 = ч?
21.Защо думата синоним няма синоним?
22.Защо пилотите камикадзе носят предпазни шлемове?
23.Могат ли сиамски близнаци да страдат от раздвоение на личността?
24.Да предположим, че се закачам със симпатично гадже, което съм забелязал да се излежава на балкона на третия етаж. Ядосано от моята наглост, момичето отива в кухнята, взима горещата тенджера с гювеч от котлона и ми я изсипва на главата. Tази ситуация дава ли ми право да се похваля на приятелите си, че въпросното гадже ми е пуснало гювеч?
25.Каква е скоростта на тъмнината?
26.Ако човек целенасочено се опитва да се провали и успее, какво е постигнал - успех или провал?
27.Аз лично ще нося ли някаква съдебна отговорност, ако кажа на професионален убиец да ходи да си гледа работата?
28.Защо рибата тон не тежи 1000 килограма?
29.Какво ще се случи ако неудържима сила се сблъска с непреодолима преграда?
30.Ако дърво падне в гора, където няма кой да го чуе, то всъщност издава ли някакъв звук?
The more you want, the easier you are to exploit
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
Няма точен превод. Идва от incantesimo, което принципно значи вълшебство (и е оригиналното заглавие на умопомачително певедения сериал ОтдаденостCrippled Alice написа:аз питам, понеже не знам - какво значи никът ти и защо го избра?
@ menina.do.mar:
Здравей.
1. Какво имаш? - Много неща: книги, приятели, лудост в неизмеримо количество... Имам кръгло легло (към което съм особено привързана); имам хубави спомени, имам гъста коса...
2. Какво нямаш, но искаш да имаш? - Домашен любимец. Някой ден. Деца - в някой по-далечен ден. Свое жилище. Разни дебни неща. Искам много дълъг маникюр, лилави аксесоари...
3. Напиши три свои странности. - Само три?!
4. Личност, на която се възхищаваш? - Не знам, много са.
5. Кое е мястото, на което се чувстваш най-щастлива и спокойна? - Вкъщи. Моят дом е моята крепост. Особено когато съм сама. Иначе много харесвам по-задните крайща на Борисовата, градинките около блока ми, стария център на София с неговата архитектура.
6. Какво те натъжава най-много? - Просяците по улиците. И начинът, по който определен тип хора се държат, сякаш си им длъжен. И Болките на близките ми.
7. А какво те прави щастлива? - Малките неща.
8. Какво дете беше? - Злоядо. Ама много. Затворено, срамежливо, любознателно. Дълго време не умеех да общувам с връстниците си, винаги с възрастни. но пък бях много упорита. Все още има неща, за които човек не може да ме убеди, че са еди-какви-си, щом аз казвам, че са наопаки. Но като цяло послушно и кротко хлапе.
9. Какво би направила, ако получиш възможността да бъдеш мъж за един ден? - Оу... Не знам. Аз съм достатъчно мъжко момиче и без да ми се мандахерца нещо между краката.
10. Колко често казваш "обичам те" и "благодаря"?[/quote] - Старая се да е по-често. Хората много лесно забравят, че тези малки думички имат значение. Както и "Моля те" и един куп неща, които повикват у насрещния добрина.
Защото не ми звъниш. И защото аз не ти звъня. За което съжалявам. Предполагам, че и двете просто сме на вълна заето.MidwinterSun написа:Защо вече не си говорим по телефона?
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- inc
- Плиний Стари
Струва ти се.Smoking Mirror написа:Човечето на аватара ти в тоалетната ли е или само на мен така ми се струва?
@ The Stig:
1.Британците пият ли чай от мащерка? - Сигурно пият. Но не пият от бабини зъби. Те си имат.
2.Защо в магазините не продават сока от киселите краставички и самостоятелно (без кисели краставички)? - За да има с какво да си правим руска салата.
3.Ако човек си сложи чорапите на ръцете, т'ва прави ли ги ръкавици? - Не. На ръцете не се позволява да смърдят.
4.А ако реши, че иска да е рокер и отреже пръстите ама после пак реши да ги обуе на краката, стават ли пак чорапи? - Стават клошарски чорапи.
5.В Швеция как викат на шведската тройка? - Домошарка?
6.А на шведската маса? - Трапеза преди домошарка?
7.Какво мислиш за насилието в детските приказки? - Изключително полезно. Аз и наяве нямам против.
8.А за жестокостта към животните в същите? - Ако не го видят/чуят/прочетат в приказките, ще го видят от мама, тате и съседа зад блока.
9.Какво ти е мнението за Джъстин Бийбър? -
10.А за Майли Сайръс? - Само 4/5
11.К'во мислиш за езерото Титикака като място за риболов? - Там има ли лапнишарани?
12.Как се ловят жмуди? - С жмудо-кепче и жмудо-примка.
13.Къде зимуват раците? -Където водораслите не замръзват - джънка от фризера е вреден и после няма да могат да се поберат в черупките си от затлъстяване.
14.Кон боб яде ли? - Да, ако е гладен. Но после оборът трябва да се разчисти от китайче, което разнася Глейд микроспрей.
15.Защо Ной не е утрепал последните два комара? - Защото е мислил за жена си.
16.Кой уби Лора Палмър? - Който се кефи да убива.
17.Кое е по-вкусно - кокошката или яйцето? - Яйцето. Аз само пилци обичам - крехки.
18.Как исландците викат на галено на Ейяфятлайокутл? - Яфа-та
19.Кое изпълнение на песента "Мана Мана" е по-качествено - на сезамовците или на мъпетите? - На форумците
20.На коя буква е равна цифрата 5 ако 1 = е, 2 = д, 3 = т, а 4 = ч? - П
21.Защо думата синоним няма синоним? - По етимология
22.Защо пилотите камикадзе носят предпазни шлемове? - За да пробват пак ако не уцелят.
23.Могат ли сиамски близнаци да страдат от раздвоение на личността? - А могат ли персийски братовчеди да страдат от маниакална депесия?
24.Да предположим, че се закачам със симпатично гадже, което съм забелязал да се излежава на балкона на третия етаж. Ядосано от моята наглост, момичето отива в кухнята, взима горещата тенджера с гювеч от котлона и ми я изсипва на главата. Tази ситуация дава ли ми право да се похваля на приятелите си, че въпросното гадже ми е пуснало гювеч? - Дава ти идея да гледаш мацето отгоре следващия път.
25.Каква е скоростта на тъмнината? - Според един пратчетизъм (ако не ме лъже паметта) е неизвестна. Но със сигурност е по-голяма от тази на светлината, защото където и да стигне лъч от нея, тъмнината е била там преди нея.
26.Ако човек целенасочено се опитва да се провали и успее, какво е постигнал - успех или провал? - Провал в упътването с целите.
27.Аз лично ще нося ли някаква съдебна отговорност, ако кажа на професионален убиец да ходи да си гледа работата? - Не и ако не му платиш да я свърши.
28.Защо рибата тон не тежи 1000 килограма? - Защото тогава трябва да вдигнат масово производството на марули за салата Цезар.
29.Какво ще се случи ако неудържима сила се сблъска с непреодолима преграда? - Бивша преграда насред нищото.
30.Ако дърво падне в гора, където няма кой да го чуе, то всъщност издава ли някакъв звук?[/quote] - Като проверя, ще ти кажа.
- Ти ако се чудиш какво трябв ада става, значи не е на добре.O|OeHukc написа:Кво стаа?
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
1. Дай пример за музика, която не ти допада (и не се измъквай с чалга).
2. Какъв тип игри харесваш - компютърни, настолни, динамични, социални, на карти...?
3. За коя част от тялото си си склонна да отделяш най-много време за грижи и глезотии?
4. Фен ли си на здравословния начин на живот?
5. Можеш ли да готвиш (мусака)?
6. Коя книга нямаш търпение да прочетеш скоро?
7. Опиши ни най-важните 5 неща за стаята, в която живееш. Принципно - настоящата или коя да е друга. Може да са предмети, атмосфера, цветове, стил... както решиш.
8. Разкажи за Люлин
9. Що не се мяркаш по форумни напоследък (а те са МНОГО)?
10. Посочи един форумец, на когото не симпатизираш, но уважаваш.
11. Фен ли си на творчеството на някой от форумните таланти?
12. Опиши идеалната работа
13. Има ли определен израз/лаф/думичка, която е особено характерна за теб? А такава, която си прихванала от някой форумен човек?
к'во щеше да стане ако принц чарминг требеше да събуди спящата красавица преди да е забърсал оная дето го спаси от жабешката форма - демек ако трябваше да я спасява докато е още жаба?
The more you want, the easier you are to exploit
- inc
- Плиний Стари
@ Jamesmagno:
1. Дай пример за музика, която не ти допада (и не се измъквай с чалга). - Не бих се измъквала с чалга. Аз съм стар турбо-фен.
Всякакви бесни циклажи: транс, техно, и пр. звуци, които не можеш да слушаш ако не си яко назобан.
2. Какъв тип игри харесваш - компютърни, настолни, динамични, социални, на карти...? - Предимно (да не кажа само) социални. Не се имам за голям играч.
3. За коя част от тялото си си склонна да отделяш най-много време за грижи и глезотии? - Ноктите. Имам голяма мания за маникюра си. Вече я култивирах и усмирих, но все още ми е слабост.
4. Фен ли си на здравословния начин на живот? - Никак.
Пия, понякога пуша, нямам скрупули за мазни храни, захари и многоиндексови Е-та, всичко, което ми е вкусно. И поемам промишлени количества кофеин.
- Мога. Някои от нещата са даже ядливи.
Правя хубава баница.
6. Коя книга нямаш търпение да прочетеш скоро? - Ех... те са толкова много... През последната седмица ми хвана окото биографията на Ив Сен Лоран. Също така разтоварваща ми изглежда (не съвсем) новата поредица "Адски устройства".
7. Опиши ни най-важните 5 неща за стаята, в която живееш. Принципно - настоящата или коя да е друга. Може да са предмети, атмосфера, цветове, стил... както решиш. - 1) Да е просторна; 2) да е светла; 3) да е прилично разхвърляна (основно с дрехи по някой стол/фотьойл/в случая - диван); 4) да има едно стайно растение, може и по-голямко... и 5) да имам място за любимите си книги наблизо.
8. Разкажи за Люлин
- Люлин е пословичен. Люлин си е gangsta. Той е мърляв, шумен, дезориентиращ, има всичко необходимо - град в града. Люлин е голям и трудно мога да си представя да живея другаде. Знам идеалните градинки за малките деца, знам перфектните малки магазинчета, откъдето да си купя всичко - от подарък, през екзотични подправки, та до уплътнения за кранчета на мивката. В Люлин (противно на митовете) има доста метъли. Има и доста улични песове и мургави съседи (както всички знаят).
Има и великолепни дръвчета, които цъфтят в невероятно розово през пролетта. Често си имаме и лунапарк и/или цирк на удобно място. Имаме и малоумни съседи. Има от всичко. Обичам Люлин. Само дето не става за прибиране пеша.
9. Що не се мяркаш по форумни напоследък (а те са МНОГО)? - Защото започнах редовна работа, уморена съм, имам да взимам септември, малко съм кът с парите, че излязоха харчове напоследък, правя се на добра и благоприлична жена и ми остава малко време да дишам. А и сеира на форумните интриги ми е леко предсказуем вече.
10. Посочи един форумец, на когото не симпатизираш, но уважаваш. - Нямам толкова време да пиша.
Като цяло гледам да зачитам хорските "дефекти".
11. Фен ли си на творчеството на някой от форумните таланти? - Не следя. Изобщо. Ако някой има нужда да МИ сподели нещо, винаги може да заповяда и да се ообърне лично към мен.
- За мен.
Да има общуване с хора, но да не е (свръх-)натоварваща. Да е удобна за път. Да ми позволява да пътувам. Да не е обсебваща - работохолизмът не ми е присъщ. Да изисква определен праг на интелигентност на хората, обвързани с нея. Да е с удовлетворително парично възнаграждение - не да изкрава богатство, но да не си броя стотинките. Да е сигурна. Да има човечност и уважение в колектива. Да е свързана с някаква форма на интелектуален труд (т.е. да не е само физически).
Скромна съм, нали?
А?
13. Има ли определен израз/лаф/думичка, която е особено характерна за теб? А такава, която си прихванала от някой форумен човек?
Коя/кои?[/quote] - За мен - "Yeah, right.; обръщенията на "кучко" към дадени форумки
; "yep/nope"; "примерно"... Сега не ми хрумват други. Сигурно има. Много съм прихванала. A prima vista ми хрумва "Омега"-степениването на Георги, но то 100% не е едиснственото.
Принцесата щеше да тича да си мие зъбите с белина.
1. Дай пример за музика, която не ти допада (и не се измъквай с чалга). - Не бих се измъквала с чалга. Аз съм стар турбо-фен.
2. Какъв тип игри харесваш - компютърни, настолни, динамични, социални, на карти...? - Предимно (да не кажа само) социални. Не се имам за голям играч.
3. За коя част от тялото си си склонна да отделяш най-много време за грижи и глезотии? - Ноктите. Имам голяма мания за маникюра си. Вече я култивирах и усмирих, но все още ми е слабост.
4. Фен ли си на здравословния начин на живот? - Никак.
6. Коя книга нямаш търпение да прочетеш скоро? - Ех... те са толкова много... През последната седмица ми хвана окото биографията на Ив Сен Лоран. Също така разтоварваща ми изглежда (не съвсем) новата поредица "Адски устройства".
7. Опиши ни най-важните 5 неща за стаята, в която живееш. Принципно - настоящата или коя да е друга. Може да са предмети, атмосфера, цветове, стил... както решиш. - 1) Да е просторна; 2) да е светла; 3) да е прилично разхвърляна (основно с дрехи по някой стол/фотьойл/в случая - диван); 4) да има едно стайно растение, може и по-голямко... и 5) да имам място за любимите си книги наблизо.
8. Разкажи за Люлин
9. Що не се мяркаш по форумни напоследък (а те са МНОГО)? - Защото започнах редовна работа, уморена съм, имам да взимам септември, малко съм кът с парите, че излязоха харчове напоследък, правя се на добра и благоприлична жена и ми остава малко време да дишам. А и сеира на форумните интриги ми е леко предсказуем вече.
10. Посочи един форумец, на когото не симпатизираш, но уважаваш. - Нямам толкова време да пиша.
11. Фен ли си на творчеството на някой от форумните таланти? - Не следя. Изобщо. Ако някой има нужда да МИ сподели нещо, винаги може да заповяда и да се ообърне лично към мен.
Скромна съм, нали?
The Stig написа:к'во щеше да стане ако принц чарминг требеше да събуди спящата красавица преди да е забърсал оная дето го спаси от жабешката форма - демек ако трябваше да я спасява докато е още жаба?
Принцесата щеше да тича да си мие зъбите с белина.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
Абе не се сещам да ти питам нищо, но просто искам да знаеш, че те обичам

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Здравей отново. :Р
1. Кое е най-абсурдното нещо, което си правила?
2. Обичаш ли театъра?
3. Каза, че си мъжко момиче, но кои са типично женските качества и навици, които притежаваш?
4. Напиши 5 от любимите си:
- книги
- филми
- песни
- изпълнители
5. Опиши 6 свои съфорумци с:
- герои от българската литература
- герои на Шекспир
- анимационни герои
- образите от "Приятели"
Готви се за сравнения с овощни дървета, вериги супермаркети и видове спално бельо.
1. Кое е най-абсурдното нещо, което си правила?
2. Обичаш ли театъра?
3. Каза, че си мъжко момиче, но кои са типично женските качества и навици, които притежаваш?
- книги
- филми
- песни
- изпълнители
- герои от българската литература
- герои на Шекспир
- анимационни герои
- образите от "Приятели"
Готви се за сравнения с овощни дървета, вериги супермаркети и видове спално бельо.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- inc
- Плиний Стари
Мила написа:Абе не се сещам да ти питам нищо, но просто искам да знаеш, че те обичам![]()
![]()
@ menina.do.mar:
Здравей отново. :Р - Ти също.
1. Кое е най-абсурдното нещо, което си правила? - Хм... Не знам. Правила съм доста абсурдни неща. Ревала съм пред 100 човека, подарявала съм много свидни неща на вресливи деца, за да млъкнат (да ги вземат Другите!
2. Обичаш ли театъра? - Много!
3. Каза, че си мъжко момиче, но кои са типично женските качества и навици, които притежаваш? - Мотам се много. Обичам да говоря по телефона (когато имам време). Имам повече дрехи и обувки, отколкото са ми необходими. Обръщам внимание на детайлите. Обичам комплиментите. Обичам цветя... Такива работи.
- книги - "Чупливи неща" на Нийл геймън. "Отнесени от вихъра". Поредицата "Златни детски приказки" с илюстрациите на Тони Улф (от чисто естетически съображения; както и серията приказки Боско). "Песен за огън и лед" на Джордж Мартин. "Зеленият път" на Стивън Кинг.
Държа да отбележа, че това не е топ 5, а спонтанно изникнали ми заглавия. Редом до тях има още доста други.
- филми - Тук ще повторя "Зеленият път" (който по чудо не окепазява книгата). "Любовни приключения". Разни неща с Джон Кюсак - избери си едно рандъм. "Запази последния танц" (който съм гледала към 10-ина пъти поне). "Черна котка, бял котарак". Примерно. Не съм голям филмо-фен.
- песни - Оу... Тук ме убиваш. Ок... Nikcelback - Far away / Savin'me. HIM - Killing Loneliness. Shinedown - Call me. Eric Clapton - Layla (Acoustic version!!!). Tiziano Ferro - Ti voglio bene.
Aма хич не е честно само по 5. Те са толкова много... Толкова лични... Сърцето ме боли да избера по една.
- изпълнители -Anastacia. Ville Valo. Tina Turner. Poets of the fall. БТР. - Всичките в чисто технично отношение. И пак не са ми абсолютни фаворити.
- герои от българската литература:
1) Мила - баба Марга от Гераците - защото е грижовна и уравновесява (не съвсем) мирния... форум.
2) Мидуинтър - Албена на Йовков - защото не се страхува да е "лошата"
3) Смокинг - Индже
4) Джеймс - Иван Шибилев от "Хайка за вълци" - Защото е като прах на тъпан.
5) Ангел - Серафим на Йовков
6) Флауърс - Лиза от "Крадецът на праскови"
Ама и какви драматични образи ги нахаках...
- герои на Шекспир: - Оф дъ фък... Вярваш или не, но почти грам не помня от самите персонажи на Шекспир, каквото и да съм чела. Въх. Това ще го пропусна. Засега.
- анимационни герои:
1) Мила - Кумба от Плодчетата
2) Мидуинтър - Меган от Херкулес (по самоопределяне)
3) Смокинг -Микеланджело от Костенурките нинджи
4) Джеймс - Лъвът (Рори?) от Гумените мечета
5) Ангел - Донатело от Костенурките нинджи
6) Флауърс - Бобърка от Франклин (познайте защо)
- образите от "Приятели":
1) Мила - Рейчъл
2) Мидуинтър - Моника
3) Смокинг - Чандлър
4) Джеймс - Джоуи
5) Ангел - Рос
6) Флауърс - Фийби
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.