Здравейте,
Тази година трябва да съм втори курс.По време на тази кандидатстудентска кампания реших да си променя специалността като кандидатствам отново.Не ме приеха,успехът от изпита не стигна за специалността,която исках.Въпросът ми е - след като не са ме приели мога ли да продължа в старата специалност и да съм втори курс или прекъсвам?
Наистина се притеснявам и ако можете да ми помогнете бих бил много благодарен.
Спешен въпрос
Модератор: sientelo
-
Conte d'été
- В началото бе словото
Re: Спешен въпрос
Би трябвало точно това да е смисълът на упражнението - все пак си се водиш в първата специалност по списък, нали? От какъв зор ще се лишават от студент и такса? Не си се отписвал, не си отпадал? Ти когато взе от сегашната си специалност дипломата за средно образование, за да я представиш за кандидатстването, те не ти ли обясниха нещо?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ако не си се отписал или не си подал молба за прекъсване - продължаваш във втори курс.Conte d'été написа:Здравейте,
Тази година трябва да съм втори курс.По време на тази кандидатстудентска кампания реших да си променя специалността като кандидатствам отново.Не ме приеха,успехът от изпита не стигна за специалността,която исках.Въпросът ми е - след като не са ме приели мога ли да продължа в старата специалност и да съм втори курс или прекъсвам?
Наистина се притеснявам и ако можете да ми помогнете бих бил много благодарен.
-
Conte d'été
- В началото бе словото
Благодаря много за бързият отговор.