Въпрос относно магистратура/втори бакалавър

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

juliachristova
В началото бе словото

Въпрос относно магистратура/втори бакалавър

Мнение от juliachristova »

През 2007 година кандидатствах в СУ, приеха ме Класическа филология, но след първата година се отказах, взех си служебна бележка и се преместих в НБУ специалност "Администрация и управление", специализация Публична администрация, като предполагам, че студентските ми права за старата специалност все още важат, тъй като не съм подписвала нищо, с което да кажа, че официално прекъсвам, просто не си платих таксата. Въпросите ми са следните. Ако реша да запиша бакалавър Психология мога ли да го направя с оценките от изпита, който вече съм взела по английски или от матури, вписани в дипломата ми или трябва да кандидатствам наново или да прекъсна другата специалност? Ако реша да кандидатствам магистратура Клинична и консултативна психология възможно ли да кандидатствам без да съм учила специалност Психология и въпроса за другата специалност и оценяването също остава? Благодаря на всеки, който помогне :)
G.M.
В началото бе словото
Специалност: PR
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно магистратура/втори бакалавър

Мнение от G.M. »

Най-добре се обади в отдел "Студенти" и попитай
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”