Аз ще се включа по-късно с въпросите, че сега нямам много време.
Размисли и Страсти '11: Мила
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Размисли и Страсти '11: Мила
Хайде почвайте я.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Re: Размисли и Страсти '11: Мила
Трябва ли да въведем правило в размислите и страстите, че всеки гласувал трябва да зададе поне един въпрос?
Възможно ли е задаването на въпросът да се прави още при гласуването, за да се обезпечи един минимум от въпроси, които да се задават от пускащия темата, за да се избегне проблемът с празните теми?
Възможно ли е задаването на въпросът да се прави още при гласуването, за да се обезпечи един минимум от въпроси, които да се задават от пускащия темата, за да се избегне проблемът с празните теми?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
*съгласяв*
Макар че мейв не е критерий. А тази тема е на няма още и един ден.
Моите въпроси - довечера или утре.
Макар че мейв не е критерий. А тази тема е на няма още и един ден.
Моите въпроси - довечера или утре.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Здрасти
Колко вида обеци си купи тази седмица? А горе-долу колко имаш?
Какви други бижута обичаш?
А какви мразиш? (може и като изработка)
Какъв алкохол ти се пие (пиеш) напоследък?
Заслужава ли си Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2?
Какво е последното нещо което много те зарадва?
А което те подрази/вбеси?
П.П. И аз съм за, които гласува да задава поне по 1 въпрос.
Колко вида обеци си купи тази седмица? А горе-долу колко имаш?
Какви други бижута обичаш?
А какви мразиш? (може и като изработка)
Какъв алкохол ти се пие (пиеш) напоследък?
Заслужава ли си Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2?
Какво е последното нещо което много те зарадва?
А което те подрази/вбеси?
П.П. И аз съм за, които гласува да задава поне по 1 въпрос.
Така е, но и при The Stig бяха малко въпроситеinc написа:*съгласяв*
Макар че мейв не е критерий. А тази тема е на няма още и един ден....
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз имам един въпрос: "Има ли нещо, което още не са те питали?" - ама си знам отговора де...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Faith_no_more
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Така.. Има ли книга, която да описва живота ти на този етап най - добре? И коя е тя? А в коя книга би искала да живееш? Защо смяташ, че в последните години хората четат все по - малко, тоест каква е причината за това според теб? А как би могло това да се промени?
П.П. За сега толкова, все пак имаме цяла седмица
П.П. За сега толкова, все пак имаме цяла седмица
Vanity, definitely my favorite sin...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Още ли ме възприемаш толкова сексуално колкото би възприела снежен човек 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Искаш ли да изтрия мнението на Кристо? 
И такааа...
Този въпрос веднъж някой го зададе на Митко (може и ти да беше, не помня), но сякаш вече смени достатъчно квартири, за да ми стане интересно да ми отговориш и ти.
Оприличи всяка своя квартира на литературно произведение. А сега на песен.
От какво те е страх? А как го преодоляваш?
Кога хората си тръгват? А кога си тръгват без да кажат?
Как може да разбереш, че се вманиачаваш? А как да спреш?
Как се държиш, когато някой ти идва в повече? А когато в по-малко?
Кога си казваш: basta, трябва да направя нещо!
Стига толкова с депресиите ^^
И такааа...
Този въпрос веднъж някой го зададе на Митко (може и ти да беше, не помня), но сякаш вече смени достатъчно квартири, за да ми стане интересно да ми отговориш и ти.
Оприличи всяка своя квартира на литературно произведение. А сега на песен.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Smoking Mirror
Трябва ли да въведем правило в размислите и страстите, че всеки гласувал трябва да зададе поне един въпрос?
Само ако обещаеш ти да водиш темата. Общо взето, ако човек има желание да отговаря, провокира другите да му задават въпроси и няма празни теми. Ако така и така не му се отговаря... никое правило няма да го промени.
thegirl
Здрасти
Здравей 
Колко вида обеци си купи тази седмица? А горе-долу колко имаш? Днес е вторник и с чисто сърце мога да кажа, че тази седмица все още не съм си купила никакви обеци!
Нямам чак толкова много обеци, просто защото постоянно губя някакви, добре че не съм алергична и мога да нося всякакви боклучки. В момента имам в къщи тези:

Какви други бижута обичаш? Пръстени, макар че не нося често - пречат ми на работа, а когато просто излизам забравям.
А какви мразиш? (може и като изработка) Грозни, груби, чалгарски
разни фешън простотийки.
Какъв алкохол ти се пие (пиеш) напоследък? Напоследък пия мента, но убивам човек за хубаво мохито.
Заслужава ли си Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2? ДА! Аз прочетох точно тези глави от книгата, които са екранизирани във втората част същия ден, в който го гледах и бях малко "Ееее, сега това защо сте го пропуснали", но има неща, които са направени много добре - Снейп е просто уникален, а и Битката за Хогуъртс е най-епичната магьосническа битка, която съм виждала. Гандалф пасти да яде
Какво е последното нещо което много те зарадва? Оценката на една приятелка днес на дипломната й защита.
А което те подрази/вбеси? Пак тази сутрин на дипломните защити на колегите ми един от тях получи незаслужено злобна, заядлива и дребнава рецензия, а един от членовете на комисята всеячески се опитваше да го провали. Беше доста грозно и подозирам, че същото ще ми се случи и на мен след няколко месеца, но ще поживеем, ще видим.
Само ако обещаеш ти да водиш темата. Общо взето, ако човек има желание да отговаря, провокира другите да му задават въпроси и няма празни теми. Ако така и така не му се отговаря... никое правило няма да го промени.
thegirl
Здрасти
Колко вида обеци си купи тази седмица? А горе-долу колко имаш? Днес е вторник и с чисто сърце мога да кажа, че тази седмица все още не съм си купила никакви обеци!

Какви други бижута обичаш? Пръстени, макар че не нося често - пречат ми на работа, а когато просто излизам забравям.
А какви мразиш? (може и като изработка) Грозни, груби, чалгарски
Какъв алкохол ти се пие (пиеш) напоследък? Напоследък пия мента, но убивам човек за хубаво мохито.
Заслужава ли си Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2? ДА! Аз прочетох точно тези глави от книгата, които са екранизирани във втората част същия ден, в който го гледах и бях малко "Ееее, сега това защо сте го пропуснали", но има неща, които са направени много добре - Снейп е просто уникален, а и Битката за Хогуъртс е най-епичната магьосническа битка, която съм виждала. Гандалф пасти да яде
А което те подрази/вбеси? Пак тази сутрин на дипломните защити на колегите ми един от тях получи незаслужено злобна, заядлива и дребнава рецензия, а един от членовете на комисята всеячески се опитваше да го провали. Беше доста грозно и подозирам, че същото ще ми се случи и на мен след няколко месеца, но ще поживеем, ще видим.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Kristo
Аз имам един въпрос: "Има ли нещо, което още не са те питали?" - ама си знам отговора де...
Eстествено, че има.
Faith_no_more
Така.. Има ли книга, която да описва живота ти на този етап най - добре? И коя е тя? А в коя книга би искала да живееш? Защо смяташ, че в последните години хората четат все по - малко, тоест каква е причината за това според теб? А как би могло това да се промени?
Караш ме да се замисля. Сигурно ще е яко да напиша някое умно заглавие, но ... честно казано не мога да реша. Не съм съвсем наясно в какъв етап от живота си се намирам в момента. Винаги бих могла да отговря и "Листопад", де. Всичко се променя твърде бързо - има неща, които ме дърпат назад, докато отчаяно се опитвам да продължа напред. Както казваГералт, "Нещо свършва, нещо започва".
Втората част от въпроса ти: доскоро си мислех, че бих искала да живея в книга на Жоржи Амаду - Бразилия, плаж, шоколад, какао... обаче колкото и да го харесвам ми идват малко сексистки. Така че определено нещо латиноамериканско, ама ако може да си бият жените по-малко
Третата част - аз не смятам, че хората четат по-малко. Просто четат по различен начин. Има толкова много различни неща за четене, не е задължително да се забавляваш само и единствено с класическа литература или традиционна книга. Дразня се обаче на хора, които четат само и единствено езотерика или само и единствено трилъри. Еднообразието ограничава, тясната специализация е за насекомите.
Eстествено, че има.
Faith_no_more
Караш ме да се замисля. Сигурно ще е яко да напиша някое умно заглавие, но ... честно казано не мога да реша. Не съм съвсем наясно в какъв етап от живота си се намирам в момента. Винаги бих могла да отговря и "Листопад", де. Всичко се променя твърде бързо - има неща, които ме дърпат назад, докато отчаяно се опитвам да продължа напред. Както казваГералт, "Нещо свършва, нещо започва".
Втората част от въпроса ти: доскоро си мислех, че бих искала да живея в книга на Жоржи Амаду - Бразилия, плаж, шоколад, какао... обаче колкото и да го харесвам ми идват малко сексистки. Така че определено нещо латиноамериканско, ама ако може да си бият жените по-малко
Третата част - аз не смятам, че хората четат по-малко. Просто четат по различен начин. Има толкова много различни неща за четене, не е задължително да се забавляваш само и единствено с класическа литература или традиционна книга. Дразня се обаче на хора, които четат само и единствено езотерика или само и единствено трилъри. Еднообразието ограничава, тясната специализация е за насекомите.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
FloWersOfEviL
Tц.
И такааа...
Оприличи всяка своя квартира на литературно произведение.
Дам, аз бях.
1.Студентски, първи път.
"Любовта трае три години"
2.Надежда
"Нощен патрул"
3.Студентски, втори път
"Лавина"
4.Суха река
"Габриела, карамфил и канела", "Приспивна песен"
5.Гео Милев
"Ела при мен"
6.Сегашната... мхм. "Vita brevis'
А сега на песен.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Не го преодолявам. Или много ме е страх и не го правя/отказвам се и после страдам или въпреки че умирам от страх го правя и после съжалявам, защото съм се изложила. Но отскоро се опитвам да си наложа политика винаги да опитвам. Най-лошото, което може да ми се случи е да ми откажат/да не успея.
Когато са прекалено уморени или уплашени. Когато не е останало нищо за казване или се страхуват да не издадат повече, отколкото са възнамерявали.
Започвам да говоря твърде много за въпросното нещо. Няма спиране, трябва да мине от самосебе си.
Избаягвам да си общувам с него. А във втория случай, още по-тъпо. Спирам да си говоря с него, за да не изглеждам откачено-обсесивна.
Всеки ден, въпросът е,че мотивацията ми е нулева. А когато наистина направя нещо, значи вече съм толкова... ядосана, уморена и вбесена, че изобщо не осъзнавам какво върша
Стига!
Tц.
И такааа...
Оприличи всяка своя квартира на литературно произведение.
Дам, аз бях.
1.Студентски, първи път.
2.Надежда
3.Студентски, втори път
4.Суха река
5.Гео Милев
6.Сегашната... мхм. "Vita brevis'
А сега на песен.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Не го преодолявам. Или много ме е страх и не го правя/отказвам се и после страдам или въпреки че умирам от страх го правя и после съжалявам, защото съм се изложила. Но отскоро се опитвам да си наложа политика винаги да опитвам. Най-лошото, което може да ми се случи е да ми откажат/да не успея.
Когато са прекалено уморени или уплашени. Когато не е останало нищо за казване или се страхуват да не издадат повече, отколкото са възнамерявали.
Започвам да говоря твърде много за въпросното нещо. Няма спиране, трябва да мине от самосебе си.
Избаягвам да си общувам с него. А във втория случай, още по-тъпо. Спирам да си говоря с него, за да не изглеждам откачено-обсесивна.
Всеки ден, въпросът е,че мотивацията ми е нулева. А когато наистина направя нещо, значи вече съм толкова... ядосана, уморена и вбесена, че изобщо не осъзнавам какво върша
Стига!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Аз също. Но започвам да осъзнавам, че не е удачен подход.Мила написа: Как се държиш, когато някой ти идва в повече? А когато в по-малко?
Избаягвам да си общувам с него. А във втория случай, още по-тъпо. Спирам да си говоря с него, за да не изглеждам откачено-обсесивна.![]()
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Въпросчета и от мен:
Кефи ли те твоята специалност и с какво по-точно?
Мислиш ли че мястото й е точно във ФЖМК и ако не, защо?
А не смяташ ли РиС за много тъпо нещо?
Кефи ли те твоята специалност и с какво по-точно?
Мислиш ли че мястото й е точно във ФЖМК и ако не, защо?
А не смяташ ли РиС за много тъпо нещо?
Into the endless we ride... 
Кон боб яде ли?
В трети р&с го задавам тоя въпрос и още не съм получил отговор
В трети р&с го задавам тоя въпрос и още не съм получил отговор
The more you want, the easier you are to exploit