Изпит при доц. Ивайло Петров
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: четвърти
Изпит при доц. Ивайло Петров
Колеги,някой да има представа как минава изпитът при Ивайло Петров ? Строг ли е?Къса ли
Преподава по патопсихология и психодиагностика..Поне нас това преподава.
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Изпит при доц. Ивайло Петров
Ами аз съм била при него на два изпита. Единият път беше с курсова работа. Другият път си имахме въпроси и си писахме по тях - по Психодиагностика. (Патопсихология ни е преподавал друг)
Мисля обаче, че асистентът му ни беше на изпита по Психодиагностика, докато пишехме, и после просто си разбрахме оценките от писмените работи. Честно казано не си спомням много много този изпит
Не си спомням някой да е късал, а колко е строг - не знам. Със сигурност обаче не е дребнав и да изисква да знаеш и запетайките в учебника.
Така или иначе в общи линии всеки изпит си е сам за себе си - то си зависи от настроението на преподавателя. Тия митове и легенди кой какъв бил...
Честно да ти кажа това е един от най-готините преподаватели във ФНПП
Супер пич е. Не мисля, че ще се заяде за глупости.
Но все пак трябва да прочетеш материала, не мисля, че ако му говориш тотални тъпотии или мълчиш ще те пусне 
Мисля обаче, че асистентът му ни беше на изпита по Психодиагностика, докато пишехме, и после просто си разбрахме оценките от писмените работи. Честно казано не си спомням много много този изпит
Честно да ти кажа това е един от най-готините преподаватели във ФНПП

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
Pisobella,благодаря!
При нас проблемът е,че не сме му ходили много на лекциите..само няколко пъти. И накрая ни даде 4-5 неща,които да си снимаме и да учим от тях..И преди неговия изпит имаме 1 друг и за изпита на доц.Петров имаме само 1 ден да учим
И за това се притесняваме..Да не вземе да ни изпокъса.Първо,че не сме му ходили на лекциите и второ,че имаме малко да научим. Иначе наистина не изглежда строг,но кой знае на изпита какъв е..Ще видим на 15-ти
Мерси още веднъж!
При нас проблемът е,че не сме му ходили много на лекциите..само няколко пъти. И накрая ни даде 4-5 неща,които да си снимаме и да учим от тях..И преди неговия изпит имаме 1 друг и за изпита на доц.Петров имаме само 1 ден да учим
Мерси още веднъж!
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мда, и на нас по психодиагностика ни даде да си преснимаме разни неща за изпита.
Ами пожелавам ви успех - един ден не е много за четене
Но все пак 24 часа не са и малко :Р
Ами пожелавам ви успех - един ден не е много за четене

- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
Pisobella написа:Мда, и на нас по психодиагностика ни даде да си преснимаме разни неща за изпита.
Ами пожелавам ви успех - един ден не е много за четенеНо все пак 24 часа не са и малко :Р
оо супер и после ви даде въпроси от нещата,които сте си снимали ,нали? Не е давал нещо странично..
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не знам дали пресниманите материали са всъщност всичко, върху което ще изпитва. По принцип е върху материала, преподаван в час - лекции и после ни даде допълнително други материали, от които да четем и да си преснимаме. Допълнително на упражненията също сме говорили някакви неща. Конспект нямате ли ?
Честно казано не знам какви точно материали ви е дал доцентът този път, така че може и да са достатъчни.
Честно казано не знам какви точно материали ви е дал доцентът този път, така че може и да са достатъчни.