Моля за информация за Английска филология!!
Модератор: sientelo
Моля за информация за Английска филология!!
Здравейте,ученик съм в 11-ти клас и търся надеждно образование по английски език.Интересува ме какво този университет предлага като такова.Това ще рече има ли ниво на изучаване по-високо от бакалавър,в какво се състои обучението и на какво ниво е,какво е нужно за кандидатстване като балообразуващо,цени,какво бих могъл да работя след завършване...въобще всичко,което ми е нужно да знам ;D Благодаря предварително!
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Моля за информация за Английска филология!!
В английска филология има магистърски програми и докторантура, та нива има, колкото искаш, само да можеш.
От езиковите специалности английската филология е сред най-добрите, може би и най-добрата.
За кандидатстване и балове си виж в справочника, че нещата се променят почти ежегодно.
За реализацията е както при всичко останало - ако се пребориш сам. Завършилите право не стават автоматично членове на Конституционния съд, но могат да стигнат и дотам. Завършилите история например, стават президенти и министър-председатели, макар и не автоматично, но за президент филолог още не съм чул у нас...
От езиковите специалности английската филология е сред най-добрите, може би и най-добрата.
За кандидатстване и балове си виж в справочника, че нещата се променят почти ежегодно.
За реализацията е както при всичко останало - ако се пребориш сам. Завършилите право не стават автоматично членове на Конституционния съд, но могат да стигнат и дотам. Завършилите история например, стават президенти и министър-председатели, макар и не автоматично, но за президент филолог още не съм чул у нас...
Into the endless we ride... 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Бих те посъветвала първо да прочетеш правилата на форума и различните раздели, тъй като мястото на темата ти не е тук
Балообразуване:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... filologiya
Теми от форума за АФ:
1) английска филология
2) Английска филология 2010
3) Английска филология 4
4) Избираеми предмети в I-ви курс Английска филология
5) Английска филология и СУ
6) Приети Английска филология
7) Английска филология '09 (British Invasion)
Отгоре в десния ъгъл има търсачака, в съответната тема там пишеш каквото търсиш
Балообразуване:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... filologiya
Теми от форума за АФ:
1) английска филология
2) Английска филология 2010
3) Английска филология 4
4) Избираеми предмети в I-ви курс Английска филология
5) Английска филология и СУ
6) Приети Английска филология
7) Английска филология '09 (British Invasion)
Отгоре в десния ъгъл има търсачака, в съответната тема там пишеш каквото търсиш
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Чудесно казано. Мисля, че след този толкова изчерпателен отговор темата може спокойно да бъде заключена. : )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.