Без заверка на изпит септември?
Модератор: MidwinterSun
Без заверка на изпит септември?
В кратък вариант - студентка съм в ЮФ, първи курс, не мога да ида на упражнения по икономика (тук е дълго за обяснение) и няма да го видя този Конджов сиг. до изпита. Въпросът ми е: Ако не ми даде заверка за редовната сесия, мога ли да ида без заверка септември? Знаете ли такъв случай?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Без заверка на изпит септември?
1. На септември се ходи без заверка, да. Ако четеш правилника, заверката е за допускане до първата сесия, на септември си се явяваш така или иначе.
2. Преподавателите вече много-много не ги гледат тия зверки. Ходи си на редовния изпит.
2. Преподавателите вече много-много не ги гледат тия зверки. Ходи си на редовния изпит.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

От правилника разбрах, че трябва да заверя задължително преди изпита, ако не подлежа на отстраняване или да презапиша с разрешение на декана. Аз ли бъркам нещо...супер мн се стресирах....
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Aбе споко бе
По икономика точно да се притесняваш за заверка... За две години на никого по никаква причина не е отказана заверка (а се сещаш, че не са се скъсали всички от посещения на упражненията). Освен това, дори и да ти откажат, имаш право на една служебна заверка, с две думи, няма какво да го мислиш.
Притеснява ме, защото и по ОТП отсъствам често (иначе ходя, но при друг асистент поради невъзможност да присъствам на упражненията на мойта група). И ако ми откажат заверка и Шопов и Конджов ще стане лошо....
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Вероятността това да се случи едновременно е под статистическия минимум
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Въпреки че нямам навика да обсъждам битовата страна на форума,любопитно ми е тази тема не преповтаря ли темата http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 50&t=19250 от преди няколко седмици-същият въпрос,същите отговори,същите участници... 
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."