проф. Наталия Александрова

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

verlain
В началото бе словото
Специалност: психология
Курс: четвърти

проф. Наталия Александрова

Мнение от verlain »

Здравейте , колеги!
Аз съм ваша колежка от Пловдивския Университет и имам нужда от помощ.
Понеже първия семестър бях в Белгия , по Еразъм, изпуснах изпита при Александрова.
Проблемът е , че тя ще идва в Пловдив чак на 11ти март , а срокът за подаване на стипендии е 10ти.
Имате ли някакви нейни координати, аз се опитах да пиша на и-майла и ,който е в сайта на СУ, но не получих отговор.
Ако знаете как мога да се свържа с нея, ще ви бъда много благодарна.
Или може би , ако знаете програмата й, кога има лекции , кога е приемното й време?

Благодаря ви предварително.
Таня
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: проф. Наталия Александрова

Мнение от MidwinterSun »

http://www.phls.uni-sofia.bg/display.ph ... ser_ID=147 - тук има стационарен телефон, на който да я потърсиш. Ако успееш да издириш в интернет програмата на психолозите например, ще видиш и кога има занятия по предметите, по които преподава (пак са написани.)

Другият съвет, който мога да ти дам, е да си подадеш документите за стипендия като се уговориш с отдел студенти, че поради тези и тези обстоятелства преподавателят ще може да те изпита едва на следващия ден и желаеш след като това се случи да коригираш молбата си с новата оценка. Едно момиче от СУ така се прехвърли в друга специалност като след като си взе нужните изпити (нейните бяха повишителни) допълни молбата си за преместване с новите оценки. Вярно, че ситуацията е различна, но си струва да се пробва приложението й по аналогия към твоя случай.

Дотук мога да съм ти полезна с теоретичната част. Дано някой друг има повече конкретни сведения за преподавателката. Успех! ;)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”