Снегът - почистен или не.
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Снегът - почистен или не.
В София от снега днес са почистени 1594 спирки и 72 подлеза
19.12.2005
София. В София от снега днес до 16.00 ч. са почистени 1594 спирки и 72 подлеза, съобщиха от Столична община.
Продължава почистването на останалите 25 спирки и два подлеза на територията на София.
Служители на Столичния инспекторат са съставили днес 389 предписания, 18 акта и 675 глоби на управители на фирми, магазини и председатели на жилищни кооперации за непочистени тротоари.
Фирмите концесионери са започнали извозване на снега от централната градска част и по трамвайната линия около Женския пазар. В съобщението се напомня, че шофьорите трябва да спират само на разрешените места, за да не се затруднява работата на фирмите, ангажирани с почистването на София от сняг.
БТА
19.12.2005
София. В София от снега днес до 16.00 ч. са почистени 1594 спирки и 72 подлеза, съобщиха от Столична община.
Продължава почистването на останалите 25 спирки и два подлеза на територията на София.
Служители на Столичния инспекторат са съставили днес 389 предписания, 18 акта и 675 глоби на управители на фирми, магазини и председатели на жилищни кооперации за непочистени тротоари.
Фирмите концесионери са започнали извозване на снега от централната градска част и по трамвайната линия около Женския пазар. В съобщението се напомня, че шофьорите трябва да спират само на разрешените места, за да не се затруднява работата на фирмите, ангажирани с почистването на София от сняг.
БТА
Последно промяна от alhimikat на 20 Дек 2005, 01:01, променено общо 1 път.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Защо ли от изчистени 1594 спирки и 72 подлеза, тези снежни дни попадам само на непочистени?
Интересна работа!!!
И това е интересно.
На най-възловите места (като площад Славейков и голяма част от главните улици) нищо не бе почистено от фирмите и гражданите.
Изглежда статистиките на общината са за някой друг град
Но не и за нашия , където всичко е иначе

Интересна работа!!!
И това е интересно.
На най-възловите места (като площад Славейков и голяма част от главните улици) нищо не бе почистено от фирмите и гражданите.
Изглежда статистиките на общината са за някой друг град
Но не и за нашия , където всичко е иначе
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз днес практикувам бързо пързаляне с кънки...без кънки. Лошава работа, казвам ви.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Днес ходихме с майка ми да пазарим.Пред магазините (някои от тях)
беше почистено.Между два от тях обаче е празно пространство и
естествено никой не си беше направил труда да почисти.
Пред блоковете също не е почистено.Но там хората трябва да
разкарат снега, естесвено всеки чака от общината да изчистят.
Те са заети да чистят пътищата(не че го правят както трябва).
Така паркове, градинки, тротоари и т.н. остават забравени и
хората продължават да падат и да падат, и да падат.Но спокойно,
до седмица - две ледът ще се стопи
беше почистено.Между два от тях обаче е празно пространство и
естествено никой не си беше направил труда да почисти.
Пред блоковете също не е почистено.Но там хората трябва да
разкарат снега, естесвено всеки чака от общината да изчистят.
Те са заети да чистят пътищата(не че го правят както трябва).
Така паркове, градинки, тротоари и т.н. остават забравени и
хората продължават да падат и да падат, и да падат.Но спокойно,
до седмица - две ледът ще се стопи
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
оф, айде сега всички да се оплакваме от другите.. а вие чистите ли си снега и леда пред блока? за тва никой не плаща, и както викат хората - "за тия пари - толкова"
слагайте зимните гуми и айде на пързалката 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg