Мога ли да си взема дипломата
Модератор: dqvolito
Мога ли да си взема дипломата
момента съм още студент,но мога ли да си взема дипломата от инспектора на нашия факултет ако реша да кандидатствам и колко мога да я задържа?Ако ме приемат ,дай Боже,мога ли да си взема дипломата без да ми се губят студентските права тоест ако съм завършила семестриално четвърти курс,но не съм си взела държавния изпит,мога ли да си взема дипломата за завършено средно образование и мога ли да се обучавам в друго висше учебно заведение,без да съм си взела държавния,но да уча за него или трябва да ми дадат дипломата чак когато си взема държавния.Не знам дали ме разбрахте правилно
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Re: Мога ли да си взема дипломата
Можеш да си вземеш дипломата за да кандидатстваш,и ако те приемат не я връщаш.АКО си завършила семестриално не би следвало да имаш проблем да се явиш есента на държавния,нищо ,че към същият момент си вече студентка в друг ВУЗ .За по сигурно след като завършиш семестриално си извади академична справка (това друг път ще обяснявам защо би ти потрябвало) ,но като цяло ще си завършиш.
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
а ако имам 1 изпит или 2 примерно мога ли да я взема
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Ами по добре гледай да нямаш невзет изпит от сесиите.Ако си приключила всички изпити през семестрите няма проблем ,но ако имаш невзет то незнам как се процедира вече след като твоят випуск е завършил да речем.Но до там предполагам няма да се стигне така ,че споко,и браво към много хубава специалност си се ориентирала,медицината е чудесен избор.lorka написа:а ако имам 1 изпит или 2 примерно мога ли да я взема
Do to others as you would have them do to you.