Есе за висшето образование. (09/2004г.)
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Anislav
- В началото бе словото
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Astra ами като цяло повечето Европейски страни без Великобритания са така да се каже социални .. така че не мисля, че ще сгрешя ако кажа - Германия, Австрия, Франция, Холандия, Дания.. аз лично никога не сам ходил в чужбина за това съдя от чутото или прочетеното
Боби ти кои страни мислиш, че не си заслужават
Боби ти кои страни мислиш, че не си заслужават
- Jolinar
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Преди две години може би нямаше да мисля по този начин, но фактът е, че сега дори и в буквален прочит в това есе намирам твърде много истини
С още по-голяма мъка трябва да кажа, че и успях да се открия сред тия четири типа. Току виж наистина скоро ще се превърна в "непоправим циник". Пък може и да ми хареса, знае ли човек... 
"Във Физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
- Astra
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Anislav, ot li4en opit na maika mi, koqto se vurna ot Holandia predi dva dni ti kazvam , 4e stranite ot Evropeiskiq suiuz si nqmat i predstava kakvo e v Bulgaria. Te imat greshna informaciq po mnogo vuprosi ne samo v zakonodatelnata sistema , no i navsqkude. To4no poradi tazi pri4i na ni mislqt za aborigeni.
Kato primerno te smqtat za zaduljitelno v Bulgariq da se vuvede ekstradiciqta. Nqkoi znae li ot vas pres koq godina oshte e bila vuvedena v Bulgaria tq ? - prez 1936g. mnogo po- rano otkolkoto nqkoi ot tqh sa se sdobili.
Kato primerno te smqtat za zaduljitelno v Bulgariq da se vuvede ekstradiciqta. Nqkoi znae li ot vas pres koq godina oshte e bila vuvedena v Bulgaria tq ? - prez 1936g. mnogo po- rano otkolkoto nqkoi ot tqh sa se sdobili.
Jivotut e sladuk.