Мн ви благодаря предварително!
Бригада
Модератор: Шепот
Бригада
Здравейте! Просто няма към кой да се обърна и затова пиша тук. Искам да попитам дали от нашия факултет е позволено ходенето на бригада в Америка?Някой ходил ли е и може ли да ми даде някаква информация? Какви постъпки трябва да се направят, за да си взема изпитите преди началото на май, защото май трябва да замина и за жалост ще се върна след края на поправителната сесия. Как гледат преподавателите на въпроса? Много ще съм благодарна, ако някой, който е ходил, обмени опит с мен
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Re: Бригада
Трябва да си вземеш максимален брой изпити, така че да ти останат макс. 2 невзети след поправителната сесия.
Това, с което ще срещнеш трудности, е да заминеш преди края на май, даже началото на юни, защото все пак редовната сесия в СУ е приблизително от 15 юни до 15 юли всяка година. Т.е. 2 месеца преди началото й ще трябва да взимаш изпити, а няма да сте "минали" целия материал.
Кой курс си и какво?
Това, с което ще срещнеш трудности, е да заминеш преди края на май, даже началото на юни, защото все пак редовната сесия в СУ е приблизително от 15 юни до 15 юли всяка година. Т.е. 2 месеца преди началото й ще трябва да взимаш изпити, а няма да сте "минали" целия материал.
Кой курс си и какво?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Втори, Връзки с обществеността. Мн се надявам да стане, но май преподавателите не са много склонни да съдействат 
- argi
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз съм 2ри курс Книгоиздаване и аз също искам да отида на бригада, но следващият семестър имам 6 изпита
Ако има някой, който е ходил и се е сблъсквал с проблеми с преподаватели, взимане на изпити и т.н. да сподели плийз 
Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.
ми ние решихме да идем риск не риск. С една колежка даже се записахме вече
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Само шест? Сигурна ли си? По мои спомени са осем или девет и в общи линии от първите три години това е най-гадната сесия. Накрая бях като сдъвкана и изплюта, повечето колеги им останаха поправителни изпити, мен по чудо ми се размина.argi написа:Аз съм 2ри курс Книгоиздаване и аз също искам да отида на бригада, но следващият семестър имам 6 изпитаАко има някой, който е ходил и се е сблъсквал с проблеми с преподаватели, взимане на изпити и т.н. да сподели плийз
~ Кътчето ~
- argi
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Не ме стряскайШепот написа:Само шест? Сигурна ли си? По мои спомени са осем или девет и в общи линии от първите три години това е най-гадната сесия. Накрая бях като сдъвкана и изплюта, повечето колеги им останаха поправителни изпити, мен по чудо ми се размина.argi написа:Аз съм 2ри курс Книгоиздаване и аз също искам да отида на бригада, но следващият семестър имам 6 изпитаАко има някой, който е ходил и се е сблъсквал с проблеми с преподаватели, взимане на изпити и т.н. да сподели плийз
Всъщност си мислех, че нещата не би трябвало да седят по този начин... Много хора от Европа също ходят на бригади, но никой няма проблеми от университета за това. Бригадата е нещо позитивно и за много хора дори полезно, но явно в България не всеки мисли така, а още по-лошото е, че университетът е единствената спънка. В крайна сметка не е като да не искам да се явя на изпити, напротив....
C'est la vie
Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.
Споко...
Вярно е...имаше колеги, които прекъснаха, но имаше и такива, които успяха да си вземат всичко.
Изпитите, които със сигурност няма да можеш да изтеглиш са: Маркетинг (Бонди) и Писане за ВО (Минка)...поне за тези се сещам, което значи автоматично, че трябва да си вземеш всичко друго за да си спокойна, че ще запишеш.
Има врътка...да заминеш рано (началото-средата на май месец) и да се върнеш за септемврийската сесия.
Но дори да прекъснеш...сигурен съм, че като претеглиш изживяванията от бригадата и една година без ФЖМК (
) пак би заминала.
Успех
Вярно е...имаше колеги, които прекъснаха, но имаше и такива, които успяха да си вземат всичко.
Изпитите, които със сигурност няма да можеш да изтеглиш са: Маркетинг (Бонди) и Писане за ВО (Минка)...поне за тези се сещам, което значи автоматично, че трябва да си вземеш всичко друго за да си спокойна, че ще запишеш.
Има врътка...да заминеш рано (началото-средата на май месец) и да се върнеш за септемврийската сесия.
Но дори да прекъснеш...сигурен съм, че като претеглиш изживяванията от бригадата и една година без ФЖМК (
Успех

- Райс
- В началото бе словото
- Курс: първи
Хора, има мвъпрос: тъй като и аз най-вероятно ще заминавам, но ще бъде към края на Май, началото на Юни, дали ще успя да убедя преподавателите да си дръпна повечето изпити? (според уговорката ми може да е и средата на Юни)..
Първи курс съм, книгоиздаване.
Първи курс съм, книгоиздаване.