приети етнология 2010-2011г.
Модератор: sientelo
- evchetoo
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
приети етнология 2010-2011г.
здравейте
не можах да намеря подобна активна тема, а мисля,че е време и ние да се "съберем" 
-
blenda
- В началото бе словото
- Специалност: етнология
- Курс: първи
Re: приети етнология 2010-2011г.
"събираме се"
аз само да питам,понеже откриват академичната година в СУ на 1,а в нашия факултет на 4,таа въпроса ми е,дали нашето присъствие е задължително на 1 или да си ходим направо на 4?
поздрави на колегите!
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Здравейте
Предполагам, че присъствието по никакъв начин не е задължително ... просто ще ви разкажат какво се учи и за какво иде реч. И естествено ще се запознаете с колегите. Второкурсничките ви готвят хубаво посрещане, да знаете. И навярно за пореден път ще има вино, коли, ядене и т.н.
Първи курс ще ви е доста яко, ще видите. Първата сесия само 3 изпита ... докато останалите зубрят здраво, вие ще си полежите. Макар и факта, че лятната сесия следват цели 8 ще ви е забавно навярно ... :Р
Предполагам, че присъствието по никакъв начин не е задължително ... просто ще ви разкажат какво се учи и за какво иде реч. И естествено ще се запознаете с колегите. Второкурсничките ви готвят хубаво посрещане, да знаете. И навярно за пореден път ще има вино, коли, ядене и т.н.
Първи курс ще ви е доста яко, ще видите. Първата сесия само 3 изпита ... докато останалите зубрят здраво, вие ще си полежите. Макар и факта, че лятната сесия следват цели 8 ще ви е забавно навярно ... :Р
The names of the future are stamping of impatience.
-
blenda
- В началото бе словото
мерси за информацията! еее,пак ще изпуснем черпалката,ама за цяла година все ще си наваксаме! 
-
Veeda
- В началото бе словото
- Специалност: Етнология
Ето това пише в сайта на факултета
Аз разбрах, че на откриването ще ни дадат книжките?
Май всичко ще си е на 4-ти.Откриване на учебната 2010/11 г. - на 4.10.2010 г. от 10 ч. в аулата, сградата на Ректората. Откриване по специалности - 11.30 ч.
Аз разбрах, че на откриването ще ни дадат книжките?
-
vanityfair
- В началото бе словото
Няма смисъл да ходите на 1, откриването е на 4. И тази година е важно да има колкото се може повече хора, така че моля който може нека да иде.
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
- evchetoo
- В началото бе словото
извинявай за въпроса ама защо е толкова важно да има колкото се може повече хора 
- evchetoo
- В началото бе словото
"Второкурсничките ви готвят хубаво посрещане, да знаете. "- на мен лично ми стана мн интересно
жалко,че само загатна,а няма повече подробности 
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не се безпокой, съвсем скоро ще видите. (Аз също си нямам ясна представа, защото не съм навътре в нещата де, само чувам това-онова от колежки ... )
Като гледам няма да са само второкурсничките, ами и третокурсничките ще се включат. В общи линии при етнолозите винаги се яде и пие.
Иначе се пригответе за готини преподаватели първата година. А с материали, информация и т.н. ще ви помагаме ние, които бяхме 1ви курс миналата година. И с каквото още ви трябва, разбира се.
А ако сега има въпроси, ще отговоря, колкото мога, защото не съм типичния пример за запален етнолог.
Като гледам няма да са само второкурсничките, ами и третокурсничките ще се включат. В общи линии при етнолозите винаги се яде и пие.
Иначе се пригответе за готини преподаватели първата година. А с материали, информация и т.н. ще ви помагаме ние, които бяхме 1ви курс миналата година. И с каквото още ви трябва, разбира се.
А ако сега има въпроси, ще отговоря, колкото мога, защото не съм типичния пример за запален етнолог.
-
vanityfair
- В началото бе словото
Важно е защото традициите при етнолозите са основни. А ние ги имаме по много и все приятни : ) Ще видиш. За съжаление няма да съм в София и тази година и пак ще пропусна. Но винаги се събират много хора от всички курсове плюс вече завършили и много забавно.
Zahariev, свържи се с Мина от (вече) трети курс да и кажеш какво сте подготвили. Важно е : )
Zahariev, свържи се с Мина от (вече) трети курс да и кажеш какво сте подготвили. Важно е : )
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
-
blenda
- В началото бе словото
добре де,ами ние първокурсиниците с нещо трябва ли да се включваме,освен с присъствието си? мерси много за увертюрата

- borrred
- В началото бе словото
- Специалност: eтнология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Като за начало присъствието е достатъчно
оттам нататък ще имате предостатъчно възможности да се включвате в това и онова, стига да не сте толкова плашливи като предходния първи курс :Р
))
[Life is a whore and she never forgets who hasn't paid her yet]
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аре, аре 
Просто ни се спеше.
Просто ни се спеше.
-
blenda
- В началото бе словото
хора,а ние на 4 в коя зала ще бъдем,имам предвид нашата специалност?
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хах забравих кой беше ... 30 ли, 40 ли ... Южно крило, втори етаж, първата стая в дясно по коридора пред стълбищата. Ще се оправите, спокойно.