От известно време си падам по тази дисциплина от планинското колоездене и, тъй като скоро мисля да си купя колело, си търся компания. Целта ми е от каране в парка и след овладяване на най-необходимите техники и умения да започна да карам на Витоша. Надявам се да има запалени колеги от СУ, защото е сложно да правя "кастинг"
Има ли запалени по Downhill?
Модератори: ники, Methuselah
-
Just_Maria
- В началото бе словото
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: втори
Има ли запалени по Downhill?
Здравейте!
От известно време си падам по тази дисциплина от планинското колоездене и, тъй като скоро мисля да си купя колело, си търся компания. Целта ми е от каране в парка и след овладяване на най-необходимите техники и умения да започна да карам на Витоша. Надявам се да има запалени колеги от СУ, защото е сложно да правя "кастинг"
за ентусиасти на моята възраст, пък и начинаещи където и да било другаде, било то и във форума на http://mtb-bg.com/.
Anything that`s worth having is sure enough worth fighting for...
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Re: Има ли запалени по Downhill?
Аз съм доста запален по колоезденето като цяло.
Било то downhill,hardtail и т.н.
Проблема е,че ми остава прекалено малко свободно време,но с удоволствие бих се качил някой свободен ден на Витоша да покарам.
Какво колело си набелязал/а?
Било то downhill,hardtail и т.н.
Проблема е,че ми остава прекалено малко свободно време,но с удоволствие бих се качил някой свободен ден на Витоша да покарам.
Какво колело си набелязал/а?
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

-
Just_Maria
- В началото бе словото
Спряла съм се на RAM ht, но ще се посъветвам за номера на модела. Ти какво колело караш и откога си в бранша ?
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Хаха 
Трудно бих нарекъл,че съм в бранша,но карам стабилно от много малък и както споменах,все по-рядко ми остава време за колело.
Ако успея идвам на работа с него.
С Drag Ontario съм. За RAM не мога да отделя толкова пари.
Но и Драг-ът върши прекрасна работа.Не съм имал никакви проблеми с него засега.
Запасил съм го само с един километраж и звънче.
Трудно бих нарекъл,че съм в бранша,но карам стабилно от много малък и както споменах,все по-рядко ми остава време за колело.
С Drag Ontario съм. За RAM не мога да отделя толкова пари.
Запасил съм го само с един километраж и звънче.
Pick your moment and make the right play...

- og_i_gog
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
здрасти Just_Maria,
downhill (DH) е една доста сериозна дисциплина, рам HT не е подходящ за целта, но като начинаещ, който ще се учи(като теб) е добре, препоръчвам ти да избириш модела с дискови спирачки и по-добра окомплектовка като HT 1.1 или HT3. НЕ си взимай ДРАГ, ако мислиш наистина да караш.
аз карам от 8ми клас, ще се радвам да покараме заедно и да ти покажа някои неща
наскоро в Боровец отвориха байкпарк, който е супер и 24-26 септември там ще има състезание! такаче заповядай, ще е интересно, ако си понаучила управлението, може да се запишеш
п.с downhill и hardtail не са в една категория, хардтейл е вид рамка (твърда), ДХ е дисиплина
downhill (DH) е една доста сериозна дисциплина, рам HT не е подходящ за целта, но като начинаещ, който ще се учи(като теб) е добре, препоръчвам ти да избириш модела с дискови спирачки и по-добра окомплектовка като HT 1.1 или HT3. НЕ си взимай ДРАГ, ако мислиш наистина да караш.
аз карам от 8ми клас, ще се радвам да покараме заедно и да ти покажа някои неща
наскоро в Боровец отвориха байкпарк, който е супер и 24-26 септември там ще има състезание! такаче заповядай, ще е интересно, ако си понаучила управлението, може да се запишеш
п.с downhill и hardtail не са в една категория, хардтейл е вид рамка (твърда), ДХ е дисиплина
-
Just_Maria
- В началото бе словото
Макар че едва от тази година се интересувам от DH, следя МТБ календара и някои теми в МТБ форума и може да се каже, че съм в час, с други думи знам за какво ми говориш.
Имам двама приятели, които карат сериозно - момичето печели редовно първи места на местни състезания по даунхил. В момента колелото вече ми е малко на заден план, но някой ден може и да си взема, знам ли. Фаворит от твърдаците ми е ht.3, така че сме на едно мнение!