социални дейности- изпити - Димитров, Георгиев (01.11.2005)
социални дейности- изпити - Димитров, Георгиев (01.11.2005)
здравейте. много бих искала ако има някой тук ,който да е учил социални да ми каже как стоят нещата с изпитите при Ив.Димитров и Б.Георгиев???предварително благодаря:)
- Sonia_nik
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
;-)
Здравей;-)
Ако изпитът ти при Димитров е в/у Обща и възрастова психология-спокоино взема се
А за другия преподавател не се сещам.
Ако изпитът ти при Димитров е в/у Обща и възрастова психология-спокоино взема се
А за другия преподавател не се сещам.
Budi 4ovek,a ne 4ove4e.Givei,no nikoga ne tlei.I ako moge6 smei se na sudbata,za da ne moge tj da ti se smeii!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
- Sonia_nik
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
;-)
Всъщност сега се сетих,кой е преподаватвля;-)
Миналата година при нас изпитът беше в/у курсова работа по 1 избрана тема от конспекта.И също си го взехме.Но аз съм задочно и при нас беше така.Не зная как точно стоят нещата при вас понеже ти не казваш дали си редовно или задочно;-)
При всички полужения-УСПЕХ с борбата с изпитите!;-0
Миналата година при нас изпитът беше в/у курсова работа по 1 избрана тема от конспекта.И също си го взехме.Но аз съм задочно и при нас беше така.Не зная как точно стоят нещата при вас понеже ти не казваш дали си редовно или задочно;-)
При всички полужения-УСПЕХ с борбата с изпитите!;-0
Budi 4ovek,a ne 4ove4e.Givei,no nikoga ne tlei.I ako moge6 smei se na sudbata,za da ne moge tj da ti se smeii!!!
- Sonia_nik
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
:)
здр,Наталия;-)
да,2-ра година задочно съм
дано и при вас изпита е като нашия
определено специалността ми харесва
даже мисля още след края на тази сесия(в която съм в момента) да си потърся работа по специалността
дано успея,защото си мисля,че си заслужава
да,2-ра година задочно съм
дано и при вас изпита е като нашия
определено специалността ми харесва
даже мисля още след края на тази сесия(в която съм в момента) да си потърся работа по специалността
дано успея,защото си мисля,че си заслужава