Държавен изпит

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
lady_di
В началото бе словото

Държавен изпит

Мнение от lady_di »

Здравейте.

Интересува ме дали някой знае, ако бъдеш скъсан на държавен изпит във ФФ, колко пъти имаш право да се явяваш, докато го вземеш.

Благодаря на запознатите. :cheers:
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Държавен изпит

Мнение от ^PrincessA^ »

Здравейте,

Интересува ме горе долу същото, което и човека над мен.

Завърших семестриално магистратура във ФФ. Първата ми дата за защита беше Март 2010г. Интересува ме каква е процедурата сега - колко трябва да платя, какво друго трябва да направя?
Също ще се радвам, ако някой може да ме осветли по въпроса за таксите.
Доколкото знам, би трябвало да внеса една семестриална такса, за да се явя на държавен с такова голямо закъснение.
Аз учих държавна поръчка. От периода 2008-2010 година насам таксите - както тези на платените магистратури, така и на ДП се повишиха.

И чуденката ми тук е - аз каква такса трябва да платя: за ДП или за платена форма; по старите тарифи или по новите?

Пробвах неколкократно да питам различни хора - секретар на катедрата, отдел Студенти - но винаги отговорът беше, че трябва да отида лично, за което на този етап нямам възможност в работно време... Не откривам и по-специфична информация като наредби или нещо от сорта, което може да се приложи към моя случай, в сайта.

So please, help :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”