За втори път изчезва за по дни. И други форуми, в които влизам, са се бъгвали, ама за по час-два... три... четири. Не по дни. И то втори път.
Някой знае ли каква е причината за тези изчезвания?
Какво става с този форум?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Какво става с този форум?
Просто сървърът пада. И тъй като Димо е в щатите, няма кой да го види и да го оправи. Не го превръщайте в Дъ БИГ драма, моля ви.........
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Според мен, ректорското ръководство най-после е осъзнало, че този форум сериозно вреди на репутацията на СУ и е наело хакери да го ликвидират. 
Според мен Ректорът вреди сериозно на репутацията на СУ.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Хаххааха мисля, че е време за съпротивааааааааааавечен студент написа:Според мен, ректорското ръководство най-после е осъзнало, че този форум сериозно вреди на репутацията на СУ и е наело хакери да го ликвидират.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Мдаам... Димо е в Щатите и съжалява. Предния уикенд още не беше, но нямаше никой във ФМИ да рестартира сървъра за всичките три дни. А този път пък проблема можеше да се реши и без физически достъп, но пък Димо нямаше нет за да разбере, че няма форум. Но мисля по въпроса - напазарувах разни неща и сериозно мисля за нов сървър, с който да можем да си говорим (и рестартиране) и отдалече. Иии... надявам се някой да ми прати СМС другия път, като няма сървър
Поне да чувам/чета българска реч, като съм в чужбина, нищо че може да се повторите
. А ако съм в Щатите (което не очаквам да се случи пак тази година), не пращайте СМС-и преди обяд БГ време по възможност
.