Лекции по право в интернет
Модератор: MidwinterSun
-
kalinpetrovbg
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Лекции по право в интернет
Колеги, ако търсите лекции по право в интернет, можете да прегледате този сайт - www.bg-pravo.com. Лекциите са разделени по курс и като гледам повечето от лекциите са за Софийски.
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Re: Лекции по право в интернет
А аз сега да разбирам, че в интернет имало лекции по право 
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
-
SteelDragon
- От дъжд на вятър
Не четете лекции от интернет. Ще ви изложа няколко причини.
1. Лекциите са полезни само ако си бил на тях и вече си ги чул, собственоръно записал, разбрал.
2. Лекциите са прекалено кратки, за да разберете нещата "по-добре".
3. В много случаи са прекалено стари, не са от автора, на който се приписват, записани са с грешки.
4. В 90% от случаите представят само едно мнение, и да не ви затапят на изпита с "Аз не смятам така" , "Това е остаряло разбиране" , "Други мнения по въпроса ще ми кажете ли?"
5. След като вземете изпита в главата ви остава колко? 1 страничка на всеки 10-20-30, които сте прочели?! Ако сте чели лекции, колко ще ви остане в главата общо? 5 страници?
Като цяло препоръчвам да се сверяват лекците с преподаваното. И от лекции да се чете за предмети, които не ви интересуват особено, не ви се занимава, но така или иначе трябва да се вземат.
1. Лекциите са полезни само ако си бил на тях и вече си ги чул, собственоръно записал, разбрал.
2. Лекциите са прекалено кратки, за да разберете нещата "по-добре".
3. В много случаи са прекалено стари, не са от автора, на който се приписват, записани са с грешки.
4. В 90% от случаите представят само едно мнение, и да не ви затапят на изпита с "Аз не смятам така" , "Това е остаряло разбиране" , "Други мнения по въпроса ще ми кажете ли?"
5. След като вземете изпита в главата ви остава колко? 1 страничка на всеки 10-20-30, които сте прочели?! Ако сте чели лекции, колко ще ви остане в главата общо? 5 страници?
Като цяло препоръчвам да се сверяват лекците с преподаваното. И от лекции да се чете за предмети, които не ви интересуват особено, не ви се занимава, но така или иначе трябва да се вземат.
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
Gaius Petronius (~66 AD)
-
kalinpetrovbg
- В началото бе словото
Да, ама:
1. Не всеки има време да ходи на лекции. Някои хора работят брат...
2. Кратки и затова се учат бързо и можеш да запомниш най-важното.
....3.4. I agree!
5. Колко ще ти остане в главата
... това си зависи от собствената ти кратуна 
1. Не всеки има време да ходи на лекции. Някои хора работят брат...
2. Кратки и затова се учат бързо и можеш да запомниш най-важното.
....3.4. I agree!
5. Колко ще ти остане в главата
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
Лекциите по интернет са ПЕРФЕКТНИ за всеки с малко здрав разум и критично мислене. Преди нещо да се учи - се правят проверки (примерно вече няма ЗАП, другари). Следете редовно темите във форума на legal theory и няма да имате никакви проблеми. Досега е нямало изпит, на който да съм чел оттам и да не съм го взел заради неточна информация.
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
-
kalinpetrovbg
- В началото бе словото
мдаа, а пък аз нямам изпит на който да не съм преписал от там или от някой друг сайт през телефона си
Да живеят технологиите!

- iodine
- Драскач
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: iodine
Чудесно, г-н Калин Петров, както твърди никнеймът ви, да ви припомня, че този форум се чете от преподаватели, сега всички имаме знание за това, което правите, както и кой сте, включително и те.kalinpetrovbg написа:мдаа, а пък аз нямам изпит на който да не съм преписал от там или от някой друг сайт през телефона сиДа живеят технологиите!
![]()
В името на потока! Втория!