Колкото до мен - 2 (+).
Интересно ми е да видя и как стоят нещата по полове. Затова мъж и жена, поставени в скобки обозначават ПОЛА НА ГЛАСУВАЩИЯ, а не пола на желаното дете.
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Правилно.Мила написа:Сега ще ми се нахвърлите, ама защо няма опция "Не искам деца"?
Има хора, които правят съзнателен избор да нямат деца, все пак.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Точно туй се канех и аз да напиша. о.ОMERCES_LETIFER написа:Едничко, макар че ако не излезе момиче, сигурно ще пробвам, докато стане (ако дал Господ).
Но се опасявам, че трудно ще си разпределя грижите ако са повече или поне докато са малки...
Ах, нищо, просто имам неосъществени мечти, които искам да прожектирам върху горкото същественце още от малкоcamel написа:Добре де, какво им е лошото на момчетата?![]()