Продължението на властелинът на пръстените

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Dierna
В началото бе словото

Продължението на властелинът на пръстените

Мнение от Dierna »

преди 2 часа споменах, че чета тази книга в момента ... сега я прочетох!!! и мога да кажа, че е наистина страхотна! толкова е наситена с действие и изпълнена с въображение.
винаги съм гледала страшно предубедено на всякакви опити за продължения на книги, дори да са написани от самите автори, а в случая говорим за ТОЛКИН, но книгата наистина си струва определено зарибява и определено ми хареса.
и знаете ли, кое е най- хубавото :lol: нито веднъж не се споменава думата ейл, геройте не са съвършени и поне засега никой не е влюбен в никой :P изобщо книгата не е построената по позната ни вече матрица :)
тя не може да се сравнява с ТОЛКИН, но както вече казах, кой ли може и все пак ако ви се чете нещо завладяващо, оригинално и ново -горещо ви я препорачвам
btw говоря за "Наследникът на Мрака" от Моника Артър
let the sunshine in
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

трябва да се преслуша.. откога не съм чел готино фентъзи, малеее :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Док Холидей
В началото бе словото

Мнение от Док Холидей »

Продължения съкс.
Не се отнася само до властелина.
Все едно не са останали книги, които да понапрягат мозъка та хората са опрели до продълженията на властелина, на капитан блъд или на дневника на пешо циганина.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”