Кои са по-големи сексисти, мъжете или жените?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Кои са по-големи сексисти, мъжете или жените?
Да ви видя сега! Всички знаем, че когато един мъж спи с много жени и въобще има по-освободено поведение, обществото му лепва етикет "плейбой", "пичовец" или нещо подобно, а когато същите неща ги прави жена, бива обявявана за "курва", "брантия", "разпоретина" и прочие хубави български думички. Това, което ми прави впечатление обаче е, че в това общество, което тъй безмилостно лепи етикети, по-гласовитата част май са жените. Не, че искам да задавам неудобни въпроси, ама, скъпи дами, какво стана с еманципацията? Ние мъжете ли трябва да се борим вместо вас за вашите права и свободи? 
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Кои са по-големи сексисти, мъжете или жените?
Мъжете, но сега ме мързи да се мотивирам. А лошо ли е да си сексист?
Според мен ако не е добре, поне е съвсем нормално. Освен може би за някакви би-, -кюриъс, и т.н. Не ми скачайте, че е политически некоректно, през онази работа ми е. Ето, че пак се изказах сексистки. 
Into the endless we ride... 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Мъжете, смятам, са по-големи сексисти.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Мъжете. Все пак винаги могат да те бошунират.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Ич ми нее.
По темата: мъжете.
По темата: мъжете.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Че те и жените могатallshallperish написа:Мъжете. Все пак винаги могат да те бошунират.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Добре, ще го кажа по друг начин. Мъжете могат да те нокаутират
.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добре де, ама това няма много общо със сексизма. 
Говоря за това, че в несправедливото обществено отношение към жените, спрямо това към мъжете, участват много жени и доста пъти ми се е струвало, че именно те са тези, които надават вой, когато някоя дама спи с много мъже, или нещо подобно. Тоест еманципацията е частична. Доколкото съм забелязал всички представителки на нежния пол одобряват, когато други дами се отдават на кариера, академични успехи и въобще влагат цялата си същност в стремежа към самореализация. Това е чудесно, но защо тогава дамите се натъкват на такова мощно неодобрение от страна на собствения си пол, когато решат да проявят свободно мислене не само в кариерата и университета, а и в любовния си живот? И защо, когато ние мъжете го правим, това не е проблем за никого?
Говоря за това, че в несправедливото обществено отношение към жените, спрямо това към мъжете, участват много жени и доста пъти ми се е струвало, че именно те са тези, които надават вой, когато някоя дама спи с много мъже, или нещо подобно. Тоест еманципацията е частична. Доколкото съм забелязал всички представителки на нежния пол одобряват, когато други дами се отдават на кариера, академични успехи и въобще влагат цялата си същност в стремежа към самореализация. Това е чудесно, но защо тогава дамите се натъкват на такова мощно неодобрение от страна на собствения си пол, когато решат да проявят свободно мислене не само в кариерата и университета, а и в любовния си живот? И защо, когато ние мъжете го правим, това не е проблем за никого?
Последно промяна от pora_e_priqtel на 02 Ное 2010, 11:08, променено общо 1 път.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Добре, но на тебе налага ли ти се да спиш с някоя шефка, за да се издигнеш? 100% има и такива случаи, но са по-редки... Не виждам кое му е "свободомислещото", когато някоя .. е сещаш се. И докато жените го правят все ще има такова отношение към тях - че са способни да го правят.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това явление го има, защото мъжете по ръководните позиции или не позволяват на жените да израснат в кариерата по друг начин, или жените сами си пробват, а на мъжете им е слаб ангелът и се поддават. Проблемът и в двата случая според мен идва от поведението на мъжете.
Ние с теб между другото сме чудесна илюстрация на моето твърдение в първия пост. Ти, бидейки жена, обвиняваш жените за разкрепостеното им поведение, а аз, бидейки мъж, ги защитавам.
Ние с теб между другото сме чудесна илюстрация на моето твърдение в първия пост. Ти, бидейки жена, обвиняваш жените за разкрепостеното им поведение, а аз, бидейки мъж, ги защитавам.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ами не знам, според мен проблемът идва и оттам, че жените са способни да го правят.
По молба на автора на темата, тя е разчистена от спам. Моля въздържайте се от квалификации и спазвайте добрия тон.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Изпуснал съм сеира!
По темата: жените, които по някакъв или друг начин не са успели в живота, винаги обявяват мъжете за скесисти.
По темата: жените, които по някакъв или друг начин не са успели в живота, винаги обявяват мъжете за скесисти.
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Не разбирам защо постът ми беше изтрит.Това си беше толкова по темата....
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Искам сериозна дискусия, а не чесане на езици. Мненията ти бяха спам.