Кандидатстване с химия

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
mamaq
В началото бе словото

Кандидатстване с химия

Мнение от mamaq »

ЗДравейте.Прегледах новия правилник за прием на СУ,но имам въпроси,за който бих се радвала някой да разясни.Тазигодина искам да кандидатствам с химия.До скоро смятах да държа матура по химия,но според новите правила при балообразуването задължително участва оценката от ДЗИ/ако има такава/.По-добре би било да ползвам оценката от дипломата,която е 6 вместо ДЗИ,нали така?
Изпит по химия има на 11.04 и 10.07,но чета че документи за класиране се подават до 9.07,тогава как ще участвам с оценката от 3-тата сесия или аз нещо не съм разбрала?Може ли друг кандидатстващ с химия да поясни.
моля за помощ :D
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Re: Кандидатстване с химия

Мнение от Maeve »

Ами работата е там, че досега в документите за явяване на изпит се записваха и желаните специалности... Сега просто има разделение - документи за допускане до изпит и други, в които се вписват специалностите и кои оценки ще се използват...
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
mamaq
В началото бе словото

Re: Кандидатстване с химия

Мнение от mamaq »

Благодаря ти.Значи казваш,че независимо от явяването ми на 2-та възможни изпити по химия/независимо,че датата за втория е 10.07/ трябва да подавам документи за класиране в обявения срок до 09.07.При последващото класиране ще участвам с по-високата получена оценка от 2-та изпита.
Има ли други кандидатстващи с химия? :roll:
Кой според вас е по-лесния изпит-матурата или изпита в СУ?
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”