Д-р Еленко Андреев
Модератор: MidwinterSun
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Д-р Еленко Андреев
Здравейте, хора, почвам направо с нещата. Става дума за култовия изпит по История на Латинска Америка. За щастие всичко мина ок, проблемът ми е, че книжката ми е останала при преподавателя (въпросният Еленко Андреев), а той уж вече ги е връщал, но моята явно не. За съжаление не я оставил при някой колега, нито пък в Методическия или долу пре Малджова или Агова, та въпросът ми е дали някой има някакаъв негов телефон (по-добре) или мейл (поне), за да се свържа с него и да ми я даде, че въобще не ми се занимава с преиздаване на студентски книжки точно по сесийно време. Мерси много 

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Re: Д-р Еленко Андреев
Той ще прави още един изпит,който не е доволен от оценката си.
Аз бях на писмен и на всички ни писа 5-ци,така че със сигурност 3-4 души ще ходят да ги изпита за 6.
Въпроса е,че не знам кога ще стане това.Телефон не даде,каза че щял да ни се обади.
Предполагаме,че ще е петък или понеделник изпита.Ще пиша пак ако разбера.
Как мина устния иначе? На нас не ни се чакаше до посред нощтите и затова на писмен ...
Аз бях на писмен и на всички ни писа 5-ци,така че със сигурност 3-4 души ще ходят да ги изпита за 6.
Въпроса е,че не знам кога ще стане това.Телефон не даде,каза че щял да ни се обади.
Предполагаме,че ще е петък или понеделник изпита.Ще пиша пак ако разбера.
Как мина устния иначе? На нас не ни се чакаше до посред нощтите и затова на писмен ...
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Д-р Еленко Андреев
Когато влязох в стаята, вече ни караше по бързата процедура, затова минах за около 5-6 минути, в началото повече ги въртеше хората, питаше ги всякакви работи, но като цяло традиционен изпит. Малко панира моментът, че не ти казва например "стига толкова, хайде по другия въпрос" и ти ако не знаеш дали си казал достатъчно или не, можеш да си вкараш страхотен автогол, но ако си чел поне веднъж нещата му, ще имаш някаква представа колко да приказваш.