Молба от колега - търся информация за заекването

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Аватар
george.merlin
Драскач
Специалност: книгоиздаване
Курс: трети

Молба от колега - търся информация за заекването

Мнение от george.merlin »

Здравейте колеги,

Казвам се Георги Иванов, уча специалност "Книгоиздаване" във ФЖМК. Бих искал да Ви помоля нещо: тези от вас, които учат "Логопедия", бихте ли ми препоръчали някакви учебници и текстове по въпроса за социалното проявление на заекването, но и като цяло за това явление?

Също така някакви статистики, точна дефиниция на заекванeто и такива неща. Пиша курсова работа на тази тема, всеки ваш учебник ще ми е от полза.

Благодаря

Заглавието е редактирано от Pisobella
Аватар
george.merlin
Драскач

Re: Молба от колега - търся информация за заекването

Благодаря на двайсетината колеги, които поне отвориха темата. Не предполагах, че посочването на едно име на учебник и авторски колектив е толкова трудна задача.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

не очаквай чудеса за един ден, както и че изобщо някой е длъжен да ти помогне.
Ако искаш си помогни сам като отидеш в библиотеката на ФНПП и потърси там литература.
Успех ;)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

От най-елементарното написване в гугъл "логопедия, заекване" излезе това, виж може да ти свърши работа:

http://www.psihologia.net/forum/viewtopic.php?t=5141
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
george.merlin
Драскач

Не искам да ползвам интернет, защото източниците там не са достоверни. Отделно, че нямам интернет, а влизам в този форум от студентската мрежа в Студентски град.
Попитах за заглавие и колектив именно, за да отида в библиотеката и да чета. Не знам за вашите библиотекари, но тези, до които аз имам досег, имат навика да не са никак любезни ако не знаеш точно заглавие и автор. Отворих темата, за да не ходя неподготвен и да губя както своето време, така и това на библиотекарите.

Естествено, че никой не е длъжен да ми помогне. Всеки е напълно свободен да бъде егоист и да пази знанието за себе си /това не е конкретно по този повод, просто лични наблюдения/ :wink:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Докато си беше направил труда да го напишеш - да беше прочел статията, която явно е преписана от достоверен източник.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
george.merlin
Драскач

allshallperish написа:Докато си беше направил труда да го напишеш - да беше прочел статията, която явно е преписана от достоверен източник.
А ти да беше прочел(а), че нямам интернет. Но няма значение, днес говорих с някои от логопедите и психолозите си, те се съгласиха да ми помогнат. Благодаря на участващите в тази тема. :wink:
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Вместо да се беше дракал, можеше да прочетеш това, което девойката ти е предоставила. Аман от форумни комплексари.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Аз не съм логопед и няма какво да ти кажа като заглавия за заекването.

А принципно ми се струва малко тъпо да обвиняваш другите потребители за това, че твоята тема стои празна. Предполага се, че ако имаше някой, който да я е видял и да е имал информация, която да ти помогне, щеше да го направи. Съмнявам се някой да си стиска информацията само за себе си ...

Библиотекарките на ФНПП са готини и принципно ще те упътят към някакви книги. Или поне ще те пратят къде да гледаш и да си търсиш книги или просто ще ти дадат купчина литература и ти да се оправяш сам. При всички случаи обаче няма да те отсвирят и да ти кажат да си гледаш работата - стига да могат да ти помогнат.

Както и да е - успех с курсовата работа. Темата е интересничка.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”