френски conseil
Модератор: Don Horhe
-
martin.iliev
- В началото бе словото
- Специалност: Все още нямам
френски conseil
Здравейте . На 15 от Русе съм и вече почвам да се замислям за след 12-ти клас.Т.к. в моето даскало не се изучава френски се записах на частни уроци и вече стана една година на vous etes ici съм и съм много доволен.И сега по същество .Ако имахте втора възможност щяхте ли да се запишете отново френски? travaille-t-on ferme?не искам да се нахъсам и накрая да съжелявам че не съм записал медицина или няква друга специалност .merci 
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Re: френски conseil
Никой не харесва французите.
Никой не харесва френски.
Не се занимавай с този прокажен език. Гнусен е.
The names of the future are stamping of impatience.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Никога и по никакъв начин не съм съжалявала, че съм започнала да уча френски и ДА - бих направила същия избор. Зависи защо го учиш, аз от желание и защото винаги ми е харесвал като език. Така че... Мдам. А и с френски има реализация, доста добра. Поне в сферата накъдето аз се развивам 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Ами и аз съм доволен - това ми беше желанието, с това се занимавам.
Knights of the Cross
Я не закачай французите и френския език !Zahariev написа:Никой не харесва французите.
Вярно, изобщо не е лесен за научаване и 5 години видях доста зор
Към автора на темата : ако медицината те влече - няма какво да се чудиш
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Извинявай, не харесвам п*дерастки държави и хора 
Франция е доста отвратителна държава, а Париж е един от най-неприятните градове, в които съм бил.
А не съм бил в малко.
streetdog
Франция е доста отвратителна държава, а Париж е един от най-неприятните градове, в които съм бил.
А не съм бил в малко.
streetdog
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Пич, ти обаче нямаш ник'во намерение да спреш да се изтъкваш 'де си бил, та да изпъкнеш на фона на другите "ретарди"...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Не ми се вярва да познаваш френската култура и история толкова добре, че да ги отричаш с лека ръкаZahariev написа:Извинявай, не харесвам п*дерастки държави и хора
А не съм бил в малко.
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е ти си женско , логично е да си очарована.
Вас и свинска лой на клечка да ви покажат, ще го наречете изкуство.
Scorpion, да - това е основното приимущество на дадени хора.Че са били на доста места и че могат да имат мнение за тях.Без значение изтъкване или не, факт е.
Урагане, факт.
Просто съветвам съществото, да не се заема с гейски работи.
streetdog
Вас и свинска лой на клечка да ви покажат, ще го наречете изкуство.
Scorpion, да - това е основното приимущество на дадени хора.Че са били на доста места и че могат да имат мнение за тях.Без значение изтъкване или не, факт е.
Урагане, факт.
Просто съветвам съществото, да не се заема с гейски работи.
streetdog
- streetdog
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология
- Курс: втори
Захариев, укроти се, за да не гризнеш банана
Междувременно се запознай с правилата
Междувременно се запознай с правилата

-
martin.iliev
- В началото бе словото
- Специалност: Все още нямам
1.познайте! Наскоро слушах един разговор как мечтата на българче ученик е да емигрира в щатите (възможно най-ПРОСТАТА държава) , и да кара камион за 3000$
"Алчността и парите ще погубят света..." Ванга
о боже писнало ми е от средносттистически българи за които по хубаво от бюфтек сърма и боза НЯМА!!! наскоро четох в някакъв форум за българи които отишли в Рим и как намерили кръчма в която се предлагало шкембе чорбЬ .и рразправя там бай -ганьо как му било харесало в Рим как хубаво що бла бла ....ако преценката ти за Париж се основава на такива критерии...Незнам вече 2 пъти съм ходил в Париж и всеки път си изкарвам невероятно.Е все пак това е КУЛТУРЕН град и не всеки може да го оцени... Забога КАК МОЖЕ НЯКОИ ДА НЕ ХАРЕСВА ПАРИЖ!ЛУВЪРЪТ .... ТОВА Е КУЛТУРАТА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ОТ ЕГИПЕТСКИ ПЛОЧИ
до ренесансови шедьоври на да Винчи
Да не почвам да говоря за Орсе където са събрани творби на Мане Моне (закуските на тревата ;Олимпия) Делакроа, Поантализъм, Ар нуво, Гог, Лутрек ,Русо, Набисти, Франсоа-Миле ,Сезан ,Реноар ........готическите катедрали Notre Dame ,Chartre ,Saint-Denis ;Saint Sulpice...Абе я по -добре да спра че направих един гид на ПАриж
като за край ще добравя- Beaucoup d'eau coulera sous les ponts avant que Bulgarie devienne un pays culturel. 
о боже писнало ми е от средносттистически българи за които по хубаво от бюфтек сърма и боза НЯМА!!! наскоро четох в някакъв форум за българи които отишли в Рим и как намерили кръчма в която се предлагало шкембе чорбЬ .и рразправя там бай -ганьо как му било харесало в Рим как хубаво що бла бла ....ако преценката ти за Париж се основава на такива критерии...Незнам вече 2 пъти съм ходил в Париж и всеки път си изкарвам невероятно.Е все пак това е КУЛТУРЕН град и не всеки може да го оцени... Забога КАК МОЖЕ НЯКОИ ДА НЕ ХАРЕСВА ПАРИЖ!ЛУВЪРЪТ .... ТОВА Е КУЛТУРАТА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ОТ ЕГИПЕТСКИ ПЛОЧИ
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нали знаеш, че Париж не е един център ? Както и София не е НДК ?
Не съм от типовете с шкембе чорбЪтЪ.Париж е велик град за хората, които просто са минавали през останалите и които заинтригувани от общата еуфория за града не го поглеждат обективно.Доста мръсен и изпълнен с араби,цигани и негри град.А култура навсякъде има.Трябва да погледнеш обективно какво е всичко, през което минаваш в един град.Не да отдаваш на почит само най-известните му страни.
За мен примерно Монако,Турне,Ница и Флоренция са по-приятни места , на чиито малък пръст Париж не може да стъпи.
То разбира се е и до светоусещането на човек.Много хора са споделяли моето мнение, че Париж е доста отвратителен град, а други са ме гледали на кръв.Логично.
Не съм от типовете с шкембе чорбЪтЪ.Париж е велик град за хората, които просто са минавали през останалите и които заинтригувани от общата еуфория за града не го поглеждат обективно.Доста мръсен и изпълнен с араби,цигани и негри град.А култура навсякъде има.Трябва да погледнеш обективно какво е всичко, през което минаваш в един град.Не да отдаваш на почит само най-известните му страни.
За мен примерно Монако,Турне,Ница и Флоренция са по-приятни места , на чиито малък пръст Париж не може да стъпи.
То разбира се е и до светоусещането на човек.Много хора са споделяли моето мнение, че Париж е доста отвратителен град, а други са ме гледали на кръв.Логично.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Като език бих го учила, да. Но аз бих учила почти всеки език 
Като специалност в университета, след като я завърших - не, не бих я препоръчала на никого.
Но за това редовно спорим с повечето колеги тук, така че явно е до вътрешно усещане.
Лично на мен вече ми се повръща като си помисля за нещо общо с ФКНФ
Споделям мнението на Захариев за Париж, не че има общо с темата
Била съм 5-6 пъти и така и не открих какво му превъзнасят.
Като специалност в университета, след като я завърших - не, не бих я препоръчала на никого.
Но за това редовно спорим с повечето колеги тук, така че явно е до вътрешно усещане.
Лично на мен вече ми се повръща като си помисля за нещо общо с ФКНФ
Споделям мнението на Захариев за Париж, не че има общо с темата
Била съм 5-6 пъти и така и не открих какво му превъзнасят.