Прости недоверието ми, но аз не виждам особените заслуги в тези първи 100 дни. Отбелязвам тежкото положение, в което наследяват страната, но хвърлянето на малко прах в очите и вдигането на пушилка не е това, за което се гласува такова доверие.
И не, не ме интересува на какво реагираш остро. Аз не съм афектиран от положението на СК. Има неща, от които не съм доволен, но те са свързани предимно с вътрешнокоалиционните проблеми и, естествено, с глупаците от СДС-София. А кой с кого върви си е негов личен избор. Това в края на краищата е рекламата на Бойко. Отговорността си я поема той, така че той ще си бере ядовете. Приятели ДСБ наистина няма много, като гледам останалите направо се радвам, а фактът, че подкрепят ГЕРБ трябва да ти покаже, че ако не друго, то поне са подредили приоритетите си, а именно залегналата в основата на партията идея за БСП като основен политически противник.
Колкото до декларацията - то трябва да си пълен идиот, ако ти трябва цял ден, за да й намериш грешките и още по-голям, за да ги допуснеш. И то в декларация на НС. Въпрос на грамотност и култура (едното, за да не ги допуснеш, а другото - за да се сетиш да си провериш писанията).
А за вървенето напред - обяснявай го на тези, които 45 години са го слушали от комунистите, а сега го слушат и от охранителите и агентите им.
За съжаление наистина малко са хората в ГЕРБ, които заслужават уважение за личните си качества и те, за съжаление, не са на ръководните постове. Пък пожелавам късмет на правителството, ще му трябва.