Избираеми дисциплини в СУ

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
khhh
От дъжд на вятър
Специалност: Социология
Курс: първи

Избираеми дисциплини в СУ

Мнение от khhh »

На сайта на Студентския съвет пише,че като избираеми могат да се изучават дисциплини от всички факултети - например - аз съм студентка по социология и мога да запиша като изборна дисциплина която се изучава по психология. Информацията на сайта обаче е старичка и вчера ми казаха че на 1ви октомври е взето решение това да се забрани и сега всеки може да избира само от дисциплините за собствената си специалност. Вярно ли е това?
Изображение
PARTY HARD!!!
Аватар
wtf
Драскач
Курс: втори

Re: Избираеми дисциплини в СУ

Мнение от wtf »

Питай най-добре Тончева. При мен този семестър имам право да избирам курсове, преподавани в други специалности, но не от всички курсове на всички специалности, а и са само на специалности от ФФ, поне с такова впечатление останах. Напр. сега мога да избирам смао между 4 курса от политологията, за които те предварително са казали, че ще допускат и студенти от други специалности. Така че предполагам, че не е отменено, но пък може и за мен да важи със задна дата, така че най-добре звънни на Тончева, в краен случай питай Мони.
I speak sarcasm as a second language.
Аватар
khhh
От дъжд на вятър
Курс: първи

Re: Избираеми дисциплини в СУ

Мнение от khhh »

Mда,поразпитах - от 2ри курс може чак.
Изображение
PARTY HARD!!!
Публикувай отговор