Каквито бледи надежди възлагах на Бойко Борисов, сега се изпариха яко дим.
Пък Кирил Йорданов пък не знаел какво е групировка... с това обяснение поне се измъкнал от журналистически въпрос за тимаджиите.
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
Ето доказателство на моята тезаericsson написа:Смешник е Цветанов, че не бил чувал за ТИМ , групировката която притежава изцяло Варна,мегахолдинга Химимпорт,България Еър,Централна Кооперативна Банка,Мсат,Армеец, хотели,също така 30% от зърното в България се продава и управлява от същата тази групировка.Групировката държи ЕДНОЛИЧНО летище Варна,сега и 200 декара от плажната ивица,"спечелиха" проект да си направят нов футболен стадион със хотели към него във Варна пак тяхна собственост.Да-а-а-а-а ТИМ израснаха най много през управлението на правителствата на БСП,лично Гоце Първанов и Румен Петков са покровителствали на всякакво ниво всички сделки на ТИМ.
ПардонRadoRado написа:п.с. Не е хубаво да се вярва безрезервно на интернет новини, особено от непопулярни сайтове.
Tiocfaidh ár lá написа:Бойко и ТИМ не се долюбватТе живеят в тотална симбиоза
просто тим, отбор -бел.ред

Да, и в Рапонджи обслужването е супер, но мястото на престъпниците е в затвора. А не виждам как може законно да се купи половината Морска за 100 лв./кв. м.Обаче пък имат много як фитнес и услугите на ЦКБ са доста добри.
Ясно е защо се изказах по този начин,просто няма какво да се направи ... Както се пее "Sad,but true".Lord написа:Да, и в Рапонджи обслужването е супер, но мястото на престъпниците е в затвора. А не виждам как може законно да се купи половината Морска за 100 лв./кв. м.Обаче пък имат много як фитнес и услугите на ЦКБ са доста добри.

Смея да твърдя, че и аз съм.А това, което казах е абсолютен факт, който обаче не мога да допълна с факти, защото са прекалено лична информация.Но принципно в момента е нещо от типа на "студената война", поне така беше преди около 2 месеца.Tiocfaidh ár lá написа:Запознат съм от прекалено близо