Malizia написа:първо- и аз трябва само да се самосъжалявам,че абсолютно всичко съм пропуснала, а сега и една сватба!!! и то на събратя по форум...
Ама нали след това ще има снимкииии?
Второ на всички,които ще отидат- да си прекарат супер...
и трето- женещите се да направят този ден незабравим (само с хубаво,де...)
бай дъ уей- куде ще се жените? каква е програмата...
Абе аз се самосъжалявам ама дойде ли време да идвам към София, пускам предварително една тема "Жоро в София" и ...е, така де, освен ако не остане празна...смятам че ще е повече от желателно да ви видя колкото се може повече. Все интересни хора, някои колеги, други просто симпатяги...Абе не е като да не е, както казва една приятелка!
И тъй....рисувам си аз един идеален план на събитието... Жоро пристига на Подуене... КайнеЗоне вече е организирала мегаконцерт на Епизод, Балканджи, Фанагория, НаБабаХвърчилото и всикото метълско съсловие (с родолюбиви наченки) пред НДК примерно. Суичд при желание е довтасал със Дистормент. Маани друго, ами същият ден става слънчево затъмнение, идва Джордж Буш, умира новия папа, а в Ирак са нахлули въоружени мадагаскарци.
НО...въпреки и заради всичко...пълчища от млади хора, облечени с жълти тениски с надпис "Дискусионен форум на СУ" се събират и почва лаф. Жоро идва, присъединява се. Бла-блабла... и ....Жоро се събужда...