Запитването ми е трябва ли да си изкарвам медицинско като студентка първи курс и ако отговорът е да- кога?!
( проверих и мисля ,че няма подобна тема друга)
Нужно ли е медицинско за първокурсниците и кога?
Модератор: sientelo
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Нужно ли е медицинско за първокурсниците и кога?
Няма друга такава тема, но сред многобройните кандидатстудентски теми за записване е отговаряно на този въпрос.
Медицинско не се изисква. По принцип това нещо трябва да си го изкараш, когато здравето ти е в някаква пряка връзка с това, което изучваша и респективно бъдещата ти професия. В МУ медицинско се изисква. Както и такова за душевно здраве.
Другото, което е - въпросният документ се предоставя при самото записване за специалността. Щом не ти е трябвал тогава, няма да ти дотрябва и сега.
Медицинско не се изисква. По принцип това нещо трябва да си го изкараш, когато здравето ти е в някаква пряка връзка с това, което изучваша и респективно бъдещата ти професия. В МУ медицинско се изисква. Както и такова за душевно здраве.
Другото, което е - въпросният документ се предоставя при самото записване за специалността. Щом не ти е трябвал тогава, няма да ти дотрябва и сега.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
vizikomp
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Нужно ли е медицинско за първокурсниците и кога?
Благодаря безкрайно много за изнформацията!
Надявам се не съм досадила
Надявам се не съм досадила