Teatyr
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Teatyr
Neka da prodyljim i s malko teatyr. Kato toku shto prieta dori oshte ne sym otpytuvala za Sofia, no ot mnogo vreme nqmam tyrpenie da pojiveq tam i da obikolq teatrite. Mnogo shte se radvam da namerq symishlenici, s koito da mojem da razmenim informaciq i vpechatleniq!
-
Гост
Кажи кой театър в София те интересува...
Аз лично ходя на тези,за които намеря билети/демек оредя аванта/
Цените на билетите варират според това къде се намира театъра...
/армията и народния са най-гъзарските.../
по-прилични/цени/ и много добри/актъори/ са "Зад канала",199,
Сатирата...
-----------------------------------------------------
ок това е...
от кой град си?
Аз лично ходя на тези,за които намеря билети/демек оредя аванта/
Цените на билетите варират според това къде се намира театъра...
/армията и народния са най-гъзарските.../
по-прилични/цени/ и много добри/актъори/ са "Зад канала",199,
Сатирата...
-----------------------------------------------------
ок това е...
от кой град си?
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Одилиа,
Народния театър прави отстъпки за студенти и билетите са по 3лв за нас. Същото е в "Сълза и смях". 3лв. И двата театъра са стахотни. Армията също, без коментар, дъ бест.
Много хора се отнасят скептично към 199. Аз лично не ходя често там, но това е - просто лична преценка. Просто другите ме кефят повече, но наистина не съм спец по въпроса, не искам да си натрапвам мнението. "Зад канала" също има хубави постановки, например Записки от подземието, Поручик Бенц.
Абе, където и да идеш, няма да сбъркаш!!
Музикалният театър ми е от любимците
Ама я да млъквам с пристрастията....че прекалих 
Народния театър прави отстъпки за студенти и билетите са по 3лв за нас. Същото е в "Сълза и смях". 3лв. И двата театъра са стахотни. Армията също, без коментар, дъ бест.
Много хора се отнасят скептично към 199. Аз лично не ходя често там, но това е - просто лична преценка. Просто другите ме кефят повече, но наистина не съм спец по въпроса, не искам да си натрапвам мнението. "Зад канала" също има хубави постановки, например Записки от подземието, Поручик Бенц.
Абе, където и да идеш, няма да сбъркаш!!
Музикалният театър ми е от любимците
Hubavo e che ima namaleniq za studenti. Edno vreme mai e imalo dosta poveche, no i tova e neshto, osobeno ot Narodniq teatyr.
Ot Plovdiv sym i tuk tykmo zapochva "Scena na krystopyt" - edinstvenoto ejegodno teatralno sybitie v grada, - taka che hubavo she se nadyham, predi da zamina. No obshto vzeto osven "Scenata" i s izkliuchenie na redkite gostuvaniq na drugi teatri, v tova otnoshenie plovdivchani ne mojem mnogo da se pohvalim...
Taka che da jivee Sofia!
Ot Plovdiv sym i tuk tykmo zapochva "Scena na krystopyt" - edinstvenoto ejegodno teatralno sybitie v grada, - taka che hubavo she se nadyham, predi da zamina. No obshto vzeto osven "Scenata" i s izkliuchenie na redkite gostuvaniq na drugi teatri, v tova otnoshenie plovdivchani ne mojem mnogo da se pohvalim...
Taka che da jivee Sofia!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Vsyshtnost samo otkrivaneto e na Antichniq - na 10ti septemvri ot 20:00, no veche e nevyzmojno da se otide na nego. Malkoto svobodni bileti sa izkupeni dnes, a koeto e nai-frapirashtoto - pochti vischki mesta (pone 1000 - 2000) sa zapazeni za KCMto - ne me pitai zashto...
Vsledstvie na koeto "Fantasmagoriite" na Stefan Moskov shte gi izpusnem zasega... Nqkoi gledal li go e, za da si kaje tejkata duma?
Shto se otnasq do ostanalite postanovki - dosta interesni neshta ima tazi godina, pohvalno
No nqma kak da ti gi napisha vsichki, a i povecheto mogat da se gledat i na sofiiska scena.
Vsledstvie na koeto "Fantasmagoriite" na Stefan Moskov shte gi izpusnem zasega... Nqkoi gledal li go e, za da si kaje tejkata duma?
Shto se otnasq do ostanalite postanovki - dosta interesni neshta ima tazi godina, pohvalno
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
За първокурсниците и всички, които не са знаели. В СУ има театрална група от студенти. Всеки, който се интересува би могъл да се включи (но не мога да кажа към кого да се обърне
). Също така всяка седмица има постановки на тази група - на адрес:
http://www.uni-sofia.bg/calendar+bg/new ... in+bg.html
след началото на учебната година ще можете да видите програмата, а също и информация за различни събития и чествания.
http://www.uni-sofia.bg/calendar+bg/new ... in+bg.html
след началото на учебната година ще можете да видите програмата, а също и информация за различни събития и чествания.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Astra
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Za vsi4ki interesuvashti se ot teatur, kino , izlojbi , zavedenie i t.n. i idvashti ot drugi gradove!!!! Za vasha radost v Sf ot dosta vreme se razprostranqvat bezplatni knijki (Kompas na SF), ot koito moje da se informirate za vsi4ki postanovki i projekcii i vsqkakuv tipmeropriqtiq !!! Moje da gi namerite v Mac Donalds, Goodies, KFC, Bar & Grill HAPPY, po teatrite i kinata. Vsqka sedmica ima novo izdanie
) Priqtni minuti!!!
Jivotut e sladuk.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
.......
Последно промяна от Elly на 07 Фев 2007, 12:59, променено общо 1 път.
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...