Братя от различни университети

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

theimmortal
В началото бе словото
Специалност: informatika
Курс: първи

Братя от различни университети

Мнение от theimmortal »

Вапроса ми е следният: аз съм 3ти курс в СУ и съм по малкия брат, а брат ми е 1ви курс в ТУ и е по голям. Кой при кой отива на общежитие ако искаме да сме заедно? Аз при него или той при мен? Всъщност не ми е ясно правилото -по голямия отива при по малкия само че това за години или за курсове важи?
DanielaNT
В началото бе словото
Специалност: БФ
Курс: четвърти

Re: Братя от различни университети

Мнение от DanielaNT »

Доколкото аз зная, можете да живеете заедно. Познавам брат и сестра- той учи в Лесотехническия, тя- в ТУ, (тя е с един курс и една година по- малка от него), но от неговия 2 курс живеят заедно на общежитие на Лесото. Според мен трябва и в двата университета да си подадете молбите за семейни общежития (те така направиха) и да отидете там, където стане. Има такова правило кой при кого отива, но не винаги се спазва- гледат да ви сложат там, където има място. Но попитайте все пак за начина там, където се подават молбите за общежитие и за двата университета. Надявам се да съм помогнала! :)
"The leaders are not born, leaders are made and they are made by effort and hard work!"
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Правилото е за курсове естествено.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Lorry.T
В началото бе словото

Мнение от Lorry.T »

А в такъв случай гледа ли се успехът и на двамата?
Интересува ме специално за СУ. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”