Осмелявам се да задам един вероятно излишен въпрос. Излишен, защото забелязвам, че из разните блогове и други от подобно естество онлайн и реални места, има инфо, което касае пряко единствено хората, които ги правят... Та в крайна сметка кога, как и къде мога да си получа дипломата, след като съм защитила дипломната си работата за бакалавърче през ноември миналата година??? След разкраваници за снимки, документи от библиотеката и сверки на оценки, има ли още нещо?
Много ще съм благодарна на всякаква информация, тъй като от написаните мейли с подобни запитвания, няма полза, уви. Комуникацията е трудна за факултета по ... И комуникация.
Получаване на дипломи - кога, къде, как???
Модератор: Шепот
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Получаване на дипломи - кога, къде, как???
Съветвам те просто някаква ранна сутрин (между 10 и 12) да се изсипеш при всичкознаещата и вечномрънкаща Ичева и тя да ти отговори на всички въпроси...защото каквото и да ти кажат тук може да не е 100% надеждно...
...та и тия дето все още пишем по фурма, сме далеко от дипломи
Успех...
...та и тия дето все още пишем по фурма, сме далеко от дипломи
Успех...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- mеmento
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е, аз точно срещата с Ичева исках да избегна, но няма да ми се размине, а ми се струваше, че като съм я докарала до тука, ходенето по мъките вече е свършило, ама... няма още happy end.
10x anyway
10x anyway
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
И аз си искам стипендията, ама и левче не съм получил още 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...