Журналисти 2009, том 2.
Журналисти 2009, том 2.
Ето ви новата тема. Не се ругайте, заплашвайте и внимавайте със спама. Успех, мир и любов на всички.

- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Re: Журналисти 2009, том 2.
Няма да я бъде тази-докато математик обитава форума!!!!!
Не,че нещо,ама Фми пак прекали........
Относно темата,та то до редовния няма за какво да се говори.........
Не,че нещо,ама Фми пак прекали........
Относно темата,та то до редовния няма за какво да се говори.........
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Добре де, колко пъти да казвам да спрете с глупостите, бре? "Докато математик обитава форума" - защо ги дърдориш такива? Всяко следващо подобно изказване ще бъде изтрито и авторът му ще бъде санкциониран. Или ще се държите възпитано... или няма.
Но толерантността ми е малка.

- Mimmy
- От дъжд на вятър
Много се радвам, че има нова тема , време беше
дано и тази не се съсипе
Журналистика - oh yeah! 
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Айде, журналистите, нали четете вестници за устния...на някой намира ли му се вестник "Пари" от 23 март? Спешно ми трябва и мога да го платя и отгоре 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
- Курс: кандидат-студент
Пробвай в интернет да намериш това, което търсиш от вестника (в смисъл...статията)
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Хахаха защо съм се държал така-казвам ти къде е проблема пък ти както искаш го разбирай.......Мен изкара виновен,че ти казах къде е ябълката на раздора-нямам думи.......Boromir написа:Добре де, колко пъти да казвам да спрете с глупостите, бре? "Докато математик обитава форума" - защо ги дърдориш такива? Всяко следващо подобно изказване ще бъде изтрито и авторът му ще бъде санкциониран. Или ще се държите възпитано... или няма.Но толерантността ми е малка.
Иначе за устния аз все още не се подготвям,но има достатъчо време-за там вестници не трябват толкова,колкото базисни познания във всички области,късмет и да следим новините
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Проблемът е там, че на мене не ми трябва конкретна статия, а самият вестникpepso написа:Пробвай в интернет да намериш това, което търсиш от вестника (в смисъл...статията)
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Еее, кофти ... Май не мога да ти помогна. В сми...ако изскочи нещо ще ти пиша, но май точно този вестник нямам как да го намеря (за съжаление)Scarface написа:Проблемът е там, че на мене не ми трябва конкретна статия, а самият вестникpepso написа:Пробвай в интернет да намериш това, което търсиш от вестника (в смисъл...статията)
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !Re: Журналисти 2009, том 2.
Варненец написа:Относно темата,та то до редовния няма за какво да се говори.........
така си е.дерзайте до 15 юли и успех на матурите
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Категорично не съм съгласна. Темата би могла да ни е много полезна, ако решим тук да дискутираме актуалните проблеми...Agent написа:Варненец написа:Относно темата,та то до редовния няма за какво да се говори.........
така си е.дерзайте до 15 юли и успех на матурите
И тук идва Голямото Обаче, поради което се простихме със старата тема.
А сега имам един въпрос към "старите пушки"...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- Антоний
- Пишете, о, братя
Вие няма ли да се спрете с тъпите спорове?!?! Всички се правят на мъже пред клавиатурата! Имам да ви питам само едно: И кой каза?! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 ОООООООООООООО!!! (drunk)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
малко не съм доволен от предварителния изпит, щото не ми поставиха оценка, но съм оптимист и все пак се подготвям за устния... аз смятам подготовката ми да протече като изгледам всички скечове на Ники Пънчев, защото там "... Има логика..." а тя е доста необходима, за да направя впечатление на комисията, един вид да опечем работата.
и после...мале мале, цело лето мале... ще чета вестник "Пари" на плажа...

и после...мале мале, цело лето мале... ще чета вестник "Пари" на плажа...
Мила ми Венето(Райкова), знай, че после родината най- много съм обичал тебе...
и да пека мусакичка и дроб сърмичка...
С любов от Елпрома......
Ай със здраве
и да пека мусакичка и дроб сърмичка...
С любов от Елпрома......
Ай със здраве
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пак е нещо, 10xpepso написа:Еее, кофти ... Май не мога да ти помогна. В сми...ако изскочи нещо ще ти пиша, но май точно този вестник нямам как да го намеря (за съжаление)Scarface написа:Проблемът е там, че на мене не ми трябва конкретна статия, а самият вестникpepso написа:Пробвай в интернет да намериш това, което търсиш от вестника (в смисъл...статията)
- Антоний
- Пишете, о, братя
И какво излезе? Като няма караница, няма писане в тази тема. Типични журналисти сме 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!