Саркози
- DADO
- Легендарен флуудър
Саркози
Как можаха тия французи да изберат тоя палячо?! Целият свят му се присмива, а той вкарва страната си в задънена улица! И още повече, вместо да се успокои, взе онази манекенка дето се показала дибидюс пред целия свят. Смехота!
Ibiza DJ
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Малоумника Саркози
Каквото и да ти е мнението за Саркози не е хубаво да кръщаваш темата така, защото от време на време можеш да срещнеш някой човек в тоя форум, който има различно от твоето мнение. Все едно аз да направя тема "П*тката Путин" и т.н.
Толеранс му е майката.
Иначе мен Саркози ме кефи. Пичага е.
Иначе мен Саркози ме кефи. Пичага е.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Малоумника Саркози
Абсолютно същото щях да напиша.camel написа:Каквото и да ти е мнението за Саркози не е хубаво да кръщаваш темата така, защото от време на време можеш да срещнеш някой човек в тоя форум, който има различно от твоето мнение. Все едно аз да направя тема "П*тката Путин" и т.н.Толеранс му е майката.
![]()
Иначе мен Саркози ме кефи. Пичага е.![]()
Ако ще се пускат теми - нека да са безпристрасни.
Пък ти после си изкажи мнението.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Re: Саркози
Зависи от критериите. А личният му живот няма нищо общо с политиката му. Която за моето лаишко мнение е добра.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Сарко е грандоман - като повечето парвенюта, стигнали до върха...
Но в някои случаи продължава да ме кефи, напр. когато показа мощта на Републиката против вилнеещи борци за права...
Но в някои случаи продължава да ме кефи, напр. когато показа мощта на Републиката против вилнеещи борци за права...
- DADO
- Легендарен флуудър
Путин, Обама, Ангела Меркел излъчват респект. А Саркози... от кой френски зоопарк е избягало това шимпанзе? 
Ibiza DJ
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Съгласен. Саркози ми прилича на пълен лигльо.DADO написа:Путин, Обама, Ангела Меркел излъчват респект. А Саркози... от кой френски зоопарк е избягало това шимпанзе?
Родът на Сарко е от унгарски евреи, избягали по време на ВСВ във Франция на Виши...
ДАДО, като спомена за шимпанзе (се фатиф, се сетиф...
), внушава ли ти респект Обамата? 
ДАДО, като спомена за шимпанзе (се фатиф, се сетиф...
Барак Хюсеин, Сарко, Б. Джонсън (гаче ли Берлускони и Чавес) са новия род политици- актьори/клоуни без грам мозък и това ясно личи когато бъдат сравнени с Путин, Г. Браун/Д. Камерън
Ubi concordia, ibi victoria!
Moriarty, приятелю,
истински ме накефи с последното име!
истински ме накефи с последното име!
Но пък мадам Сарко...
Тва само, за да сме по темата и да не пристигнат лошите каки...
Тва само, за да сме по темата и да не пристигнат лошите каки...
май закрива само комплекса Гуантанамо, но не и институцията...DADO написа:Ами, първите впечатления - да: закри затвора в Гуантанамо, готов е да отмени икономически санкции за Куба - общо взето мога да му направя евала. Но досега. Иначе, знам накъде биеш Жокере - черната раса имат по-малко мозък, научно доказано!Joker написа:Родът на Сарко е от унгарски евреи, избягали по време на ВСВ във Франция на Виши...
ДАДО, като спомена за шимпанзе (се фатиф, се сетиф...), внушава ли ти респект Обамата?
Ubi concordia, ibi victoria!
Една от главните заслуги на Саркози е, че още в началото на своето управление дава ясно да се разбере, че ще ориентира развитието на контактите на Франция със САЩ, за сметка на тези с Русия, както става в Германия, след падането на Шрьодер, в Италия, след излагациите на Берлускони, след смяната на Тони Блеър. Оставаше само и Обама да не беше печелил изборите. 
Knights of the Cross