второ
Модератор: Шепот
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: второ
Мисли и ЦОУ като вариант. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми... Ники... малко нанагорно идва, така да се каже. Иначе е яко, виж ме мене. 
Към какво се ориентираш?
Към какво се ориентираш?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
В този ред на мисли - да ви попитам: как стоят нещата със записване на втора специалност във ФЖМК (при условие, че и първата е там)? Възможно ли е въобще? Бих била благодарна, ако някой ми каже знае ли как стоят нещата с прехвърляне от една специалност във ФЖМК в друга... Тъй като все противоречиви неща чувам.
Мерси предварително
Мерси предварително
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ами в нашата спец;иалност доста хода уж щяха да с местят ПР или Ж-ка, едното момиче дори каза, че има яки връзки и още втория семестър ще е при ПР-ите. Накрая обаче се преместиха само две - едното социология, а другото журналистика задочно. Явно не е лека работата, но ако имате отличен успех, сигурно ще е другояче.
За втора специалност, тя се записва след втори курс, доколкото знам.
Бтв, Ками днес заяви, че догодина щяла да записва втора специалност в НБУ. о.О Аз самата не искам втора специалност, книгоиздаването ми харесва много, а и ми е достатъчно (вярно, че този семестър го караме твърде лежерно, но идва следващият
). По-скоро се надявам ако успея да задържа добър успех да кандидатствам след четвърти курс за магистратура, но още не знам каква специалност, май извън факултета, но и в това не съм 100% сигурна засега. Разбира се, зависи как ще се развият нещата - ще имам ли успех, ще имам ли финансовата възможност да прекарам още една година без да работя на пълен работен ден и т.н. и т.н.
За втора специалност, тя се записва след втори курс, доколкото знам.
Бтв, Ками днес заяви, че догодина щяла да записва втора специалност в НБУ. о.О Аз самата не искам втора специалност, книгоиздаването ми харесва много, а и ми е достатъчно (вярно, че този семестър го караме твърде лежерно, но идва следващият
~ Кътчето ~
- rueva
- Пишеща машина
на мен ми се вижда безсмислено да записваш втора в същия факултет, ако изобщо е възможно?! какво учиш? по-добре запиши магистратура, че е по-къса : ) за прехвърлянето просто трябва да имаш над 5.5 успех и достатъчно нерви около административните въпроси. нашите колежки се преместиха без проблем от страна на някого : ) даже чух, че Ичева била любезна и ги подкрепилаUmeira написа:В този ред на мисли - да ви попитам: как стоят нещата със записване на втора специалност във ФЖМК (при условие, че и първата е там)? Възможно ли е въобще? Бих била благодарна, ако някой ми каже знае ли как стоят нещата с прехвърляне от една специалност във ФЖМК в друга... Тъй като все противоречиви неща чувам.
и аз разглеждах на НБУ специалностите, ама е доста скъпо
Благодаря ви за отговорите! Уча PR. Все още само обмислям и събирам информация... Нищо конкретно не съм решила. Понеже специалностите във ФЖМК са сходни, мисля, че няма да е трудно да се карат 2 успоредно.
А прехвърлянето "без яки връзки" след семестъра или след първата година става? И държат ли се някакви приравнителни изпити?
А прехвърлянето "без яки връзки" след семестъра или след първата година става? И държат ли се някакви приравнителни изпити?
- rueva
- Пишеща машина
след края на всяка година, а приравнителни изпити би трябвало да се държат само ако има нужда. ти си минала по БЕЛ, Ж-П и Ж-У, тоест би трябвало да можеш да се преместиш във всички специалности, чиито приемни изпити са същите : )Umeira написа:Благодаря ви за отговорите! Уча PR. Все още само обмислям и събирам информация... Нищо конкретно не съм решила. Понеже специалностите във ФЖМК са сходни, мисля, че няма да е трудно да се карат 2 успоредно.
Вида, бай дъ уей изглежда все 1 се радваш, че въпросната колежка не е успяла да се премести. не опират нещата само до връзки, но няма да го обяснявам тук.
А какво ще да са "Ж-П" и "Ж-У", защото ми се струва, че нямаме дисциплини с такива инициали?!
О-о, ама чакайте малко?! Нали не искате да кажете, че ако се прехвърля в друга специалност след първата година, после почвам от начало?