Транспорт за студенти от Стара Загора (и региона)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
Matik
В началото бе словото
Специалност: потенциален идиот
Курс: първи

Транспорт за студенти от Стара Загора (и региона)

Мнение от Matik »

Извинявам се предварително че темата не е на най подходящото място, но не намерих други подобни из форума.

Аз съм от Стара Загора и от носталгия ли от какво доста често си ходя до родния град през уикендите. Тъй като ненавиждам БДЖ, а цените на автобусните билети са доста солени предпочитам да пътувам с личния си автомобил. Естествено като съм сам пак ми излиза солено да сипвам газ/бензин до Стара Загора и обратно.
Затова реших да питам тук във форума дали има други навити да пътуват с мен в тази посока и естествено да си поделим парите за газ. Ако сме 4 човека (включително и мен) 5 лева на човек (колата ми гори 8.5-9/100 газ при 100-120км/ч по магистралата). Естествено всички ще бъдат доставяни по домовете си :)
Колата ми е Сеат Толедо 1.8ми, технически изправна и има сравнително голям багажник. Обичам да пътувам с други хора, слушам каквато и да е музика, имам USB и някакъв card reader към CD-to ми.
Ако има заитересовани да пишат тук или на личен за да им дам gsm или skype си...
Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to remove.
Antoine de Saint-Exupery
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”