House m.d.
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Re: House m.d.
Аз му харесвам смешките, ама като почнат със сериозните работи, малко ми доскучава. Някъде преди да наеме новия екип, за мен беше станал адски безинтересен. Сега и той и индиецът внасят малко веселба. Просто тоя артист не съм свикнал да го гледам в такива сериозни роли.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Мошно среден за Халс 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
"мошно среден за халс"
Е сега ако ми го дешифрираш и на български това...
Е сега ако ми го дешифрираш и на български това...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И аз щях да моля за същото. При всички случаи - не с лошо за Хаус.
Нито за Уилсън (който гледа с мрачната решимост на бесен хамстер).
Може само за Чейс и Камерън.
Нито за Уилсън (който гледа с мрачната решимост на бесен хамстер).
Може само за Чейс и Камерън.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз много си го харесвам... барабар със сериозните неща + медицинските терминологии. Изучих медицината с тоя сериал
Сега чакам търпеливо да бъде завършен 5-и сезон и да излезе със субтитри, защото колкото и добре да го разбирам на АЕ, субтитрите са си най за предпочитане...
Някой ми подшушна клюката, че има подписан договор за 10 сезона...
След 4-и не знам дали ще успеят да направят нещо по-добро... още не съм гледала първите епизоди от 5-и.
Някой ми подшушна клюката, че има подписан договор за 10 сезона...
След 4-и не знам дали ще успеят да направят нещо по-добро... още не съм гледала първите епизоди от 5-и.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
аз от медицината изучих само лупуса... то и чистачът нали му каза, че винаги е лупус :Р
Аз на субтитри в нета не вярвам. Кой знае какво ще напишат. По-добре изчакай да тръгне преведен по нова. Доста неща се губят, но поне на преводачите там може да им се вярва
Аз на субтитри в нета не вярвам. Кой знае какво ще напишат. По-добре изчакай да тръгне преведен по нова. Доста неща се губят, но поне на преводачите там може да им се вярва
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Естествено, че не може да им се вярва, но аз си знам английския, така че това не ми е проблем. Мога съвсем спокойно да си гледам сериала без никакви субтитри и пак да разбирам на 99% репликите. Субтитрите ми позволяват на някои места да паузирам и да прочета какво става, защото имам навика да гледам сериалчета на компютъра, докато говоря с някого в скайп :Р Просто са ми в помощ
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Е, да, с разговори по скайп става сложно :Р аз ги гледам сутрин, когато всички са на училище и вечер, когато всички спят :Р
А на теб кой екип ти харесва повече - новият или старият?
А на теб кой екип ти харесва повече - новият или старият?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Старият. Но аз съм предубедена, защото имам мераци към един от тях :Р
Пък и цели три сезона с тях... Много на сърце ми легнаха.
Смятам обаче четвърти сезон за най-добрият. И забелязвам също така един интересен преход... В началото сериалът залагаше на интересните случаи, всяка серия си беше сама за себе си. После нещата започнаха да стават по-лични някак си, започна да се обръща внимание повече на личните отношения. А случаите им станаха някакви супер брутални... Баси, то всеки втори умираше, едва ли не.
А след всичко, което насъбраха в четвърти сезон - и като интересни случаи, и като комични ситуации, и като интрижка... да не говорим за голямата драма накрая - не знам още какво са способни да измислят. В момента имам чувството, че този сериал ескалираше и стигна кулминацията си точно в края на този сезон.
Пък и цели три сезона с тях... Много на сърце ми легнаха.
Смятам обаче четвърти сезон за най-добрият. И забелязвам също така един интересен преход... В началото сериалът залагаше на интересните случаи, всяка серия си беше сама за себе си. После нещата започнаха да стават по-лични някак си, започна да се обръща внимание повече на личните отношения. А случаите им станаха някакви супер брутални... Баси, то всеки втори умираше, едва ли не.
А след всичко, което насъбраха в четвърти сезон - и като интересни случаи, и като комични ситуации, и като интрижка... да не говорим за голямата драма накрая - не знам още какво са способни да измислят. В момента имам чувството, че този сериал ескалираше и стигна кулминацията си точно в края на този сезон.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Ескалираше, ама на мен не ми харесваше много. Мисля, че смених артистите точно защото образите малко се поизчерпаха. Чейс беше готин, сега индиецът е готин
И вярно взе да става "драма" сериалът. И твърде личен. За мен си беше чиста комедия с медицински елементи :Р
Но пък оная линия с полицая си беше откровено тъпа... Работата с къттроут бич и уилсън - също.
Но пък оная линия с полицая си беше откровено тъпа... Работата с къттроут бич и уилсън - също.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Оу, Амбър не можех да я понасям до момента, в който не тръгна с Уилсън. (Btw, и Чейс не го понасях... докато не тръгна с Камерън.
) Историята с полицая беше дразнеща, да, но последните два епизода с Амбър ми харесаха много.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Трети сезон почти ме отказа да гледам филма, но четвърти върна надеждата. Все още ми е интересно какво биха могли да измислят. Иначе първи и втори сезон са ми любими.
...яд ме е за Уилсън.
...яд ме е за Уилсън.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Защо?Търговецът на кристал написа: ...яд ме е за Уилсън.
- Engelsblut
- В началото бе словото
- Специалност: Педагогика на масовата и художествена комуникация
- Курс: завършил