Въпросче

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Аватар
Rebellion
В началото бе словото
Специалност: Английска филология
Курс: първи

Въпросче

Мнение от Rebellion »

Здравейте,разбрах че има някакъв подготвителен курс към университета за изпита по журналистика,но на сайта не намерих нищо.Та ако някой от вас внесе малко информация дали е ходил,имало ли е смисъл и колко горе-долу струва много би ми помогнал.И на самия изпит какво по-точно се очаква от есето?Благодаря предварително
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Въпросче

Мнение от Шепот »

Курсът е шестдневен и се провежда два пъти - април и юни. Ти си избираш на кой от двата да идеш. Интересен е, минава през някои от предметите и дава някаква макар и доста бегла представа за факултета. Хубавото е, че дават доста информация за изпитите - лекторите са и проверяващи писмените работи и ще ви кажат точно какво изискват. Ще чуете и противоречащи си изисквания, отсега да знаете. :lol: Говорят и за устния изпит и това също е полезно. На мен ми хареса подготвителният курс и ми помогна да знам какво да очаквам от изпитите. :)
Аватар
Rebellion
В началото бе словото

Мнение от Rebellion »

А колко време преди това трябва да се запишеш?И колко струва горе-долу? :scratch: :)
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

Следи информацията, която се качва на сайта на университета - по-точно - информацията в отдела на ФЖМК. Там слагат информация, но записването става около месец преди самия курс. Цената тази година беше 280 лв. Аз лично не съжалявам, че ходих.

Успех!
Аватар
Rebellion
В началото бе словото

Мнение от Rebellion »

Ок благодаря за информацията :rabbit:
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”