Въпросче
Модератор: Шепот
- Rebellion
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
Въпросче
Здравейте,разбрах че има някакъв подготвителен курс към университета за изпита по журналистика,но на сайта не намерих нищо.Та ако някой от вас внесе малко информация дали е ходил,имало ли е смисъл и колко горе-долу струва много би ми помогнал.И на самия изпит какво по-точно се очаква от есето?Благодаря предварително
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Въпросче
Курсът е шестдневен и се провежда два пъти - април и юни. Ти си избираш на кой от двата да идеш. Интересен е, минава през някои от предметите и дава някаква макар и доста бегла представа за факултета. Хубавото е, че дават доста информация за изпитите - лекторите са и проверяващи писмените работи и ще ви кажат точно какво изискват. Ще чуете и противоречащи си изисквания, отсега да знаете.
Говорят и за устния изпит и това също е полезно. На мен ми хареса подготвителният курс и ми помогна да знам какво да очаквам от изпитите. 
~ Кътчето ~
- Rebellion
- В началото бе словото
А колко време преди това трябва да се запишеш?И колко струва горе-долу?

Следи информацията, която се качва на сайта на университета - по-точно - информацията в отдела на ФЖМК. Там слагат информация, но записването става около месец преди самия курс. Цената тази година беше 280 лв. Аз лично не съжалявам, че ходих.
Успех!
Успех!
- Rebellion
- В началото бе словото
Ок благодаря за информацията