Размисли и страсти с Vintersorg
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Re: Размисли и страсти с Vintersorg
Здрасти, Хайде да се запознаем
, аз съм Кирил, приятно ми е
1. На колко годинки си ?
2. Каква специалност, и коя година ?
3. Имаш ли си хоби ?
4. Какво е ?
5. Защо ?
6. Сподели интересите си ?
7. Любимите ти музикални групи са?
8. Изобразително изкуство или скуптора ?
9. Можеш ли да танцуваш?
10. А ще ме научиш ли?
11. Сърцето или ума те води, импулсивен ли си?
12. Какво мислиш за емоциите?
13. Кое е любимото ти чувство?
14. Какви страсти бушуват в теб?
15. защо?
16. А на какви теми размишляваш най-често?
17. Мнението ти за любовта като емоция, последствия, чувство?
18. Влюбен ли си ?
19. Какви животни обичаш и защо ?
20. Какво мислиш за мен? (клише)
По-късно още ?
1. На колко годинки си ?
2. Каква специалност, и коя година ?
3. Имаш ли си хоби ?
4. Какво е ?
5. Защо ?
6. Сподели интересите си ?
7. Любимите ти музикални групи са?
8. Изобразително изкуство или скуптора ?
9. Можеш ли да танцуваш?
10. А ще ме научиш ли?
11. Сърцето или ума те води, импулсивен ли си?
12. Какво мислиш за емоциите?
13. Кое е любимото ти чувство?
14. Какви страсти бушуват в теб?
15. защо?
16. А на какви теми размишляваш най-често?
17. Мнението ти за любовта като емоция, последствия, чувство?
18. Влюбен ли си ?
19. Какви животни обичаш и защо ?
20. Какво мислиш за мен? (клише)
По-късно още ?
My will be done!!!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Хайде да открием ловния сезон...
Драсти
1. Кога и защо последно се почувствам емоционално слаб?
2. Любим национален герой? (ако може не-български)
3. Кажи една поговорка, която важи за форума?
4. Какво е за теб Съдбата?
5. За какво най-често използваш компютъра си?
6. Най-забавния спомен от детството?
7. От кого сме произлезли?
8. Зима или лято?
9. Любим футболен отбор?
10. Как попадна у форома?
11. Какво е мнението ти за хората, които не гласуват на избори?
12. Откъде произлиза ника ти?
13. (традиционен) Какво е мнението ти за мен?
Драсти
1. Кога и защо последно се почувствам емоционално слаб?
2. Любим национален герой? (ако може не-български)
3. Кажи една поговорка, която важи за форума?
4. Какво е за теб Съдбата?
5. За какво най-често използваш компютъра си?
6. Най-забавния спомен от детството?
7. От кого сме произлезли?
8. Зима или лято?
9. Любим футболен отбор?
10. Как попадна у форома?
11. Какво е мнението ти за хората, които не гласуват на избори?
12. Откъде произлиза ника ти?
13. (традиционен) Какво е мнението ти за мен?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Жоржииииии!
Привет!
Ето и малко въпросчета от мен (стандартните, плюс малко допълнителни, бонус въпроси
)
Вярваш ли в:
...Бог? Защо? Какво е той за теб?
...любовта? Защо? Какво е тя за теб?
...приятелството? Защо? Какво е то за теб?
...прераждането? Защо? Какво би било то за теб?
...прошката? Защо? Какво е тя за теб?
Какво искаш от живота?
Кой е първят ти детски спомен?
Сънуваш ли? Какво? Как си го обясняваш?
Надеждата е...?
Щастието е...?
Лъжата е...?
Вярата е...?
Истината е...?
Кое е първото нещо, което ти прави впечатление, когато се запознаеш с някого?
Какво е мнението ти за българската нация, за манталитета, нравите й?
Ако можеше да поправиш само една своя допусната грешка, коя би била тя?
С коя мисъл се събуждаш сутрин?
Опиши себе си, използвайки:
*съществително
*прилагателно
*глагол
Обичаш ли да правиш точката на многоточие? Правилно ли е това и в кои случаи?
Какво искаш да оставиш след себе си?
Мислиш ли, че всеки човек е изпратен на този свят с някаква мисия?
А разбрал ли си каква е твоята?
Какво обичаш да си похапваш? Имаш ли предпочитана кухня?
Кой е любимият ти аромат?
А усещане?
Имаш ли любима реклама?
Любимо цвете?
А цвят?
С какви хора обичаш да общуваш?
Какви филми обичаш да гледаш? Любим филм?
Имаш ли братя / сестри?
Най - близкият ти човек е...?
Мислиш ли да останеш в София след като завършиш образованието си? А в България? Защо?
Най - голямата ти слабост?
А най - силната ти черта?
Вярваш ли в "любовта от пръв поглед"?
Как се запознахте с Пимболи?
А кой направи първата крачка?
Толкова засега, съжалявам, ако съм повторила въпросите на някого
.
Привет!
Вярваш ли в:
...Бог? Защо? Какво е той за теб?
...любовта? Защо? Какво е тя за теб?
...приятелството? Защо? Какво е то за теб?
...прераждането? Защо? Какво би било то за теб?
...прошката? Защо? Какво е тя за теб?
Какво искаш от живота?
Кой е първят ти детски спомен?
Сънуваш ли? Какво? Как си го обясняваш?
Надеждата е...?
Щастието е...?
Лъжата е...?
Вярата е...?
Истината е...?
Кое е първото нещо, което ти прави впечатление, когато се запознаеш с някого?
Какво е мнението ти за българската нация, за манталитета, нравите й?
Ако можеше да поправиш само една своя допусната грешка, коя би била тя?
С коя мисъл се събуждаш сутрин?
*съществително
*прилагателно
*глагол
Обичаш ли да правиш точката на многоточие? Правилно ли е това и в кои случаи?
Какво искаш да оставиш след себе си?
Мислиш ли, че всеки човек е изпратен на този свят с някаква мисия?
А разбрал ли си каква е твоята?
Какво обичаш да си похапваш? Имаш ли предпочитана кухня?
Кой е любимият ти аромат?
А усещане?
Имаш ли любима реклама?
Любимо цвете?
А цвят?
С какви хора обичаш да общуваш?
Какви филми обичаш да гледаш? Любим филм?
Имаш ли братя / сестри?
Най - близкият ти човек е...?
Мислиш ли да останеш в София след като завършиш образованието си? А в България? Защо?
Най - голямата ти слабост?
А най - силната ти черта?
Вярваш ли в "любовта от пръв поглед"?
А кой направи първата крачка?
Толкова засега, съжалявам, ако съм повторила въпросите на някого
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
Привет!
Нямам много време днес, но ще е хубаво да поотпочна поне, примерно с
gogigagagagigo. Здравей, Кире, аз съм Жоро.
1. На колко годинки си ? Вече казвам 22, макар че ще ги направя чак декември.
2. Каква специалност, и коя година ? Връзки с обществеността, четвърти курс
3. Имаш ли си хоби ? Да.
4. Какво е ? Нарича се Стендов моделизъм - изработка на мащабни (най-често 1:35 и 1:72) пластмасови модели на военна техника - танкове и самолети по-специално. Освен това чета много - най-често военна тематика и исторически книги, както и документалистика, мемоари...
5. Защо ? Не знам, хлопа си ми нещо. За стендовия моделизъм е обяснимо - след като не мога да си вкарам истински танк Т-34 в двора, що да не си направя 35 пъти по-малък пластмасов такъв, който да си сложа на бюрото?
6. Сподели интересите си ? Музика, история, военна история - конфликти, Студена война, Втора световна, идеологии, тоталитаризъм, военна техника, литература, обичам и стари книги, издадени преди 1944-а (колекционирам такива).
7. Любимите ти музикални групи са? Nirvana, Rammstein, Sisters Of Mercy, Crematory, Tiamat, Manowar, Vintersorg
8. Изобразително изкуство или скуптора ? Нямам идея. И двете не са ми по възможностите.
9. Можеш ли да танцуваш? Не. Никак.
10. А ще ме научиш ли? Питай ме некое друго въпросче.
11. Сърцето или ума те води, импулсивен ли си? Умът по-скоро. Макар да ми казват понякога, че съм доста импулсивен. Гледам да се въздържам в последно време.
12. Какво мислиш за емоциите? Те са като меда - хубаво е да ги имаш, но в бурканче с винт. Да можеш здраво да завинтиш капачката, когато е нужно.
13. Кое е любимото ти чувство? Глада - когато от кухнята мирише на вкусно.
14. Какви страсти бушуват в теб? Секфи - най-често раздразнение, човеконенавист и прочее разрушителни такива.
15. защо? Ами, висенето в задръствания и напрегнатите работни дни ме изнервят.
16. А на какви теми размишляваш най-често? На исторически, обществени и над чисто битови - лаптоп ли да си купя, за кола ли да спестявам, за вилата ли, за екскурзии ли...
17. Мнението ти за любовта като емоция, последствия, чувство? Нямам мнение за любовта. Това е просто чувство. Обектът, към когото е насочена - това е, което има значение.
18. Влюбен ли си ? Страшно много!
19. Какви животни обичаш и защо ? Сготвени. Защото се ядат... Иначе харесвам животни на свобода - диви животни, морски бозайници...Просто да ги гледам как са волни...
20. Какво мислиш за мен? (клише) Нищо. Не те познавам и не мога да съдя от форумните ти писаници. А, знам, че правиш фигурки от станиол - това е интересно. Аз също съм пробвал да правя някакви човечета и после ги оставях на парното в коридора на блока.
По-късно още ? Няма проблем, заповявай!
Нямам много време днес, но ще е хубаво да поотпочна поне, примерно с
gogigagagagigo. Здравей, Кире, аз съм Жоро.
1. На колко годинки си ? Вече казвам 22, макар че ще ги направя чак декември.
2. Каква специалност, и коя година ? Връзки с обществеността, четвърти курс
3. Имаш ли си хоби ? Да.
4. Какво е ? Нарича се Стендов моделизъм - изработка на мащабни (най-често 1:35 и 1:72) пластмасови модели на военна техника - танкове и самолети по-специално. Освен това чета много - най-често военна тематика и исторически книги, както и документалистика, мемоари...
5. Защо ? Не знам, хлопа си ми нещо. За стендовия моделизъм е обяснимо - след като не мога да си вкарам истински танк Т-34 в двора, що да не си направя 35 пъти по-малък пластмасов такъв, който да си сложа на бюрото?
6. Сподели интересите си ? Музика, история, военна история - конфликти, Студена война, Втора световна, идеологии, тоталитаризъм, военна техника, литература, обичам и стари книги, издадени преди 1944-а (колекционирам такива).
7. Любимите ти музикални групи са? Nirvana, Rammstein, Sisters Of Mercy, Crematory, Tiamat, Manowar, Vintersorg
8. Изобразително изкуство или скуптора ? Нямам идея. И двете не са ми по възможностите.
9. Можеш ли да танцуваш? Не. Никак.
10. А ще ме научиш ли? Питай ме некое друго въпросче.
11. Сърцето или ума те води, импулсивен ли си? Умът по-скоро. Макар да ми казват понякога, че съм доста импулсивен. Гледам да се въздържам в последно време.
12. Какво мислиш за емоциите? Те са като меда - хубаво е да ги имаш, но в бурканче с винт. Да можеш здраво да завинтиш капачката, когато е нужно.
13. Кое е любимото ти чувство? Глада - когато от кухнята мирише на вкусно.
14. Какви страсти бушуват в теб? Секфи - най-често раздразнение, човеконенавист и прочее разрушителни такива.
15. защо? Ами, висенето в задръствания и напрегнатите работни дни ме изнервят.
16. А на какви теми размишляваш най-често? На исторически, обществени и над чисто битови - лаптоп ли да си купя, за кола ли да спестявам, за вилата ли, за екскурзии ли...
17. Мнението ти за любовта като емоция, последствия, чувство? Нямам мнение за любовта. Това е просто чувство. Обектът, към когото е насочена - това е, което има значение.
18. Влюбен ли си ? Страшно много!
19. Какви животни обичаш и защо ? Сготвени. Защото се ядат... Иначе харесвам животни на свобода - диви животни, морски бозайници...Просто да ги гледам как са волни...
20. Какво мислиш за мен? (клише) Нищо. Не те познавам и не мога да съдя от форумните ти писаници. А, знам, че правиш фигурки от станиол - това е интересно. Аз също съм пробвал да правя някакви човечета и после ги оставях на парното в коридора на блока.
По-късно още ? Няма проблем, заповявай!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Драсти, Джинги Би!Kristo написа: Драсти
1. Кога и защо последно се почувства емоционално слаб? Къде ме заби, бе, Кристю! Нямам представа... Емоционално слаб е термин, който не разбирам.
2. Любим национален герой? (ако може не-български) Руският снайперист Василий Зайцев, който се превръща в герой по време на Втората световна с безпогрешния си мерник. 3
. Кажи една поговорка, която важи за форума? Един пич отишъл да гледа „Лебедово езеро“ и накрая са възмущава: "ни езеро видех, ни лебеде беа пущиле!" - Така и тук - Форум на СУ, пък то повече Седянка за и против чалгата.
4. Какво е за теб Съдбата? Не знам, нещо, от което не можеш да избягаш сигурно.
5. За какво най-често използваш компютъра си? Като съм на работа - за работа. Вкъщи основно за филми, скайп, музика и разглеждане на картинки. А, играя от време на време и Батълфийлд 1942.
6. Най-забавния спомен от детството? Много са. Веднъж бях на гости на един съученик. Баща му - колекционер на старинни оръжия. Награбихме някакви стари турски саби, мечове и всякакви железа и разиграхме "Шотландския боец" на двора. Беше лудо и много, много истинско!
7. От кого сме произлезли? Кристьо...
8. Зима или лято? Лято! Форевър!
9. Любим футболен отбор? Балкан Ботевград! Никога няма да забравя как гостувахме на Левски Долна Баня и ги бихме с 5:0, а после селяците ни изпуснаха гумите на автобуса (ние от агитката пътувахме с отбора).
10. Как попадна у форома? Ми търсех си инфо около приемните изпити и се регистрирах. Пък то какво стана...
11. Какво е мнението ти за хората, които не гласуват на избори? Харесвам ги и ги разбирам. И аз съм сред тях.
12. Откъде произлиза ника ти? От шведския музикант Vintersorg. На шведски означава и "зимна тъга".
13. (традиционен) Какво е мнението ти за мен? Хлопа ти нещо и на тебе. Както казват по Северозапада - "и тизе не си съ света!". Ама си забавен, възприемам те като добрия полтъргайст на форума, като оня от Хари Потър. Ще се радвам да се запознаем!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Здлавей, Блъди!
Вярваш ли в:
...Бог? Защо? Какво е той за теб? Нямам ясно отношение към този въпрос. По принцип не харесвам религията, защото е чист бизнес и нищо повече. Не знам в какво вярвам, по-скоро не мисля, че е както го описват, не съм особено религиозен.
...любовта? Защо? Какво е тя за теб? Чувство. Осмисля живота - не толкова самото чувство, а човекът, към когото е насочено.
...приятелството? Защо? Какво е то за теб? Нещо много, много важно. За мен е от голямо значение, но за съжаление нямам много истински приятели и това ме потиска. .
..прераждането? Защо? Какво би било то за теб? Знам ли? Вероятно съществува. Бих се изкефил да се преродя като някой президент... Или милионер...
...прошката? Защо? Какво е тя за теб? Компромис. Понякога нещо, което трудно можеш да направиш. А друг път - единственият правилен избор.
Какво искаш от живота? Здраве и дълъг живот, както и малко късмет, за да осъществя плановете си и да си поживея щастливо 100 - 150 години.
Кой е първят ти детски спомен? В детската ясла имаше една леля Ботева, която ни рисуваше часовничета с химикалка по ръцете.
Сънуваш ли? Какво? Как си го обясняваш? Сънувам всякакви щуротии. Често сънувам неща, които искам или за които съм си мислил много през деня. Странно е. Не мога да си го обясня.
Надеждата е...? спасителна жилетка
Щастието е...? много чупливо
Лъжата е...? разяждаща
Вярата е...? жизненоважна
Истината е...? всекиму нужна и все пак рядко срещана
Кое е първото нещо, което ти прави впечатление, когато се запознаеш с някого? Поведението му - дали е бъбривко или мълчаливец, дали е предразположен или по-скоро мнителен и т.н.
Какво е мнението ти за българската нация, за манталитета, нравите й? Лайняна работа, няма спасение за нас, напълно самоизяждащ се народ.
Ако можеше да поправиш само една своя допусната грешка, коя би била тя? Не казвам.
С коя мисъл се събуждаш сутрин? ..... му и аларма. Оф, студено ми е. Ааа, пак на работа? Д*****ба!!!
*съществително - пущиняк
*прилагателно - жороцентристичен
*глагол - ям
Обичаш ли да правиш точката на многоточие? Правилно ли е това и в кои случаи? - Да, щото често мисълта ми е недовършена. Правилно е, не знам що.
Какво искаш да оставиш след себе си? Името си и творчеството си - в учебниците и в народната памет.
Мислиш ли, че всеки човек е изпратен на този свят с някаква мисия? Разбира се. Аз още работя по моята, но има страшно много храна по този свят бе-е-е-е!
А разбрал ли си каква е твоята? Случайно. По време на особено хубаво похапване.
Какво обичаш да си похапваш? Имаш ли предпочитана кухня? Много неща - обичам готвено, мазни храни, типично българска кухня, особено месо - без месо не става. Предпочитана кухня? Да, тази на мама.
Кой е любимият ти аромат? На соса за спагетите, в момента, в който вече се е сгъстил и е поел от джоджена - означава, че е готов.
А усещане? Да държа в ръка една друга сладка ръчичка...
Имаш ли любима реклама? Да, една на Пежо с някакви ебливи калинки.
Любимо цвете? Еделвайс.
А цвят? Лиляв.
С какви хора обичаш да общуваш? С разнообразни - най-вече с общи музикални интереси, хоби или с интерес към историята, политиката, но не маниаци и промити мозъци. Най-вече с ерудирани хора, с богата обща култура и широк светоглед. Не с хора, за които съществува единствено Лепа Брена, голф тройка и скубане под мишниците.
Какви филми обичаш да гледаш? Любим филм? Военни. Сред любимите ми са "Сталинград", "Пианистът", "Der Untergang" (от който ми е мацката в подписа), "Обичай свободата", както и сръбски - "Черна котка, бял котарак", "Като порасна, ще стана кенгуру", "Завет" и други. "Завет" е уникален, препоръчвам!
Имаш ли братя / сестри? Да, брат. Пич и половина, мускулест и готин, 18-годишен, препоръчвам го.
Най - близкият ти човек е...? Девора
Мислиш ли да останеш в София след като завършиш образованието си? А в България? Защо? В София - вероятно да, налага се. Но бих се върнал и в Ботевград при подходящи условия. В България - 100%.
Най - голямата ти слабост? Е, не отговарям на това...
А най - силната ти черта? Пестелив съм и мисля за бъдещето трезво.
Вярваш ли в "любовта от пръв поглед"? Не, само във физиологическото привличане от пръв поглед. От един поглед можеш да кажеш "Леле, кфи цици!", но не и "Леле, това момиче ще го обичам до края на живота си!". За това второто е нужно време, сеш ли се?
Пред една детска градина. Първо във форума, разбира се. После детската градина в Ботевград. Тя ме плени с един боб яхния, специалитет на баба й. После реших да я поканя на среща. И понеже не съм напълно нормален, не я поканих на кафе, а на среща във Военноисторическия музей. Така започна всичко... Оттогава сме ходили там три пъти.
А кой направи първата крачка? Аз. Ама тя вече ми беше хвърлила око, усещам аз...
Вярваш ли в:
...Бог? Защо? Какво е той за теб? Нямам ясно отношение към този въпрос. По принцип не харесвам религията, защото е чист бизнес и нищо повече. Не знам в какво вярвам, по-скоро не мисля, че е както го описват, не съм особено религиозен.
...любовта? Защо? Какво е тя за теб? Чувство. Осмисля живота - не толкова самото чувство, а човекът, към когото е насочено.
...приятелството? Защо? Какво е то за теб? Нещо много, много важно. За мен е от голямо значение, но за съжаление нямам много истински приятели и това ме потиска. .
..прераждането? Защо? Какво би било то за теб? Знам ли? Вероятно съществува. Бих се изкефил да се преродя като някой президент... Или милионер...
...прошката? Защо? Какво е тя за теб? Компромис. Понякога нещо, което трудно можеш да направиш. А друг път - единственият правилен избор.
Какво искаш от живота? Здраве и дълъг живот, както и малко късмет, за да осъществя плановете си и да си поживея щастливо 100 - 150 години.
Кой е първят ти детски спомен? В детската ясла имаше една леля Ботева, която ни рисуваше часовничета с химикалка по ръцете.
Сънуваш ли? Какво? Как си го обясняваш? Сънувам всякакви щуротии. Често сънувам неща, които искам или за които съм си мислил много през деня. Странно е. Не мога да си го обясня.
Надеждата е...? спасителна жилетка
Щастието е...? много чупливо
Лъжата е...? разяждаща
Вярата е...? жизненоважна
Истината е...? всекиму нужна и все пак рядко срещана
Кое е първото нещо, което ти прави впечатление, когато се запознаеш с някого? Поведението му - дали е бъбривко или мълчаливец, дали е предразположен или по-скоро мнителен и т.н.
Какво е мнението ти за българската нация, за манталитета, нравите й? Лайняна работа, няма спасение за нас, напълно самоизяждащ се народ.
Ако можеше да поправиш само една своя допусната грешка, коя би била тя? Не казвам.
С коя мисъл се събуждаш сутрин? ..... му и аларма. Оф, студено ми е. Ааа, пак на работа? Д*****ба!!!
*съществително - пущиняк
*прилагателно - жороцентристичен
*глагол - ям
Обичаш ли да правиш точката на многоточие? Правилно ли е това и в кои случаи? - Да, щото често мисълта ми е недовършена. Правилно е, не знам що.
Какво искаш да оставиш след себе си? Името си и творчеството си - в учебниците и в народната памет.
Мислиш ли, че всеки човек е изпратен на този свят с някаква мисия? Разбира се. Аз още работя по моята, но има страшно много храна по този свят бе-е-е-е!
А разбрал ли си каква е твоята? Случайно. По време на особено хубаво похапване.
Какво обичаш да си похапваш? Имаш ли предпочитана кухня? Много неща - обичам готвено, мазни храни, типично българска кухня, особено месо - без месо не става. Предпочитана кухня? Да, тази на мама.
Кой е любимият ти аромат? На соса за спагетите, в момента, в който вече се е сгъстил и е поел от джоджена - означава, че е готов.
А усещане? Да държа в ръка една друга сладка ръчичка...
Имаш ли любима реклама? Да, една на Пежо с някакви ебливи калинки.
Любимо цвете? Еделвайс.
А цвят? Лиляв.
С какви хора обичаш да общуваш? С разнообразни - най-вече с общи музикални интереси, хоби или с интерес към историята, политиката, но не маниаци и промити мозъци. Най-вече с ерудирани хора, с богата обща култура и широк светоглед. Не с хора, за които съществува единствено Лепа Брена, голф тройка и скубане под мишниците.
Какви филми обичаш да гледаш? Любим филм? Военни. Сред любимите ми са "Сталинград", "Пианистът", "Der Untergang" (от който ми е мацката в подписа), "Обичай свободата", както и сръбски - "Черна котка, бял котарак", "Като порасна, ще стана кенгуру", "Завет" и други. "Завет" е уникален, препоръчвам!
Имаш ли братя / сестри? Да, брат. Пич и половина, мускулест и готин, 18-годишен, препоръчвам го.
Най - близкият ти човек е...? Девора
Мислиш ли да останеш в София след като завършиш образованието си? А в България? Защо? В София - вероятно да, налага се. Но бих се върнал и в Ботевград при подходящи условия. В България - 100%.
Най - голямата ти слабост? Е, не отговарям на това...
А най - силната ти черта? Пестелив съм и мисля за бъдещето трезво.
Вярваш ли в "любовта от пръв поглед"? Не, само във физиологическото привличане от пръв поглед. От един поглед можеш да кажеш "Леле, кфи цици!", но не и "Леле, това момиче ще го обичам до края на живота си!". За това второто е нужно време, сеш ли се?
А кой направи първата крачка? Аз. Ама тя вече ми беше хвърлила око, усещам аз...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Риспект за това!Vintersorg написа: После реших да я поканя на среща. И понеже не съм напълно нормален, не я поканих на кафе, а на среща във Военноисторическия музей. Така започна всичко...
Я и аз да задам някое и друго въпрочсе:
1. Имаш ли рационално обяснение на влечението си към военната история и въобще към всичко военно? Питам, щото и мен ме влече, въпреки че се смятам за миролюбив човек
2. Играеш ли нещо от поредицата Total War - Rome, Medieval, Shogun, ...?
3. Какво те задържа в България, след като смяташ, че ние българите сме кофти народ? (Тук и аз съм горе-долу на същата позиция, но и на мен не ми се живее в чужбина.)
4. Някой твой любим невоенен филм?
5. Какво мислиш за филмите по Властелина?
Хмм, зациклих нещо. После може пак да се включа
4.
- FaMouSe
- В началото бе словото
- Специалност: руска филология
- Курс: първи
Добре... имам един тъп въпрос... Само аз ли в целия уни нямам никакво чувство за ориентация, когато съм в сградата?
Последно промяна от FaMouSe на 06 Окт 2008, 16:41, променено общо 2 пъти.
"Истинското съвършенство на човека се крие не в това, което има, а в това, което е... " Оскар Уайлд
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Здравей, Поре!
1. Имаш ли рационално обяснение на влечението си към военната история и въобще към всичко военно? Питам, щото и мен ме влече, въпреки че се смятам за миролюбив човек
- Войната по принцип е много интересно явление. Поставя хората в някакво гранично състояние - обикновеният човек е принуден да убива, да завладява. А смъртта му диша във врата. Това е време на големи подвизи и чудовищни престъпления. В същото време и на безпримерен героизъм. Интересно е!
2. Играеш ли нещо от поредицата Total War - Rome, Medieval, Shogun, ...? НЕ.
3. Какво те задържа в България, след като смяташ, че ние българите сме кофти народ? (Тук и аз съм горе-долу на същата позиция, но и на мен не ми се живее в чужбина.) Родовата памет и чувството за принадлежност към тази земя. Още имам вяра, че и тук може...
4. Някой твой любим невоенен филм? "Завет", както казах - най-любим! Иначе "Колите" много ми харесва, разкошна анимация. Оф, май всички други са военни...5. Какво мислиш за филмите по Властелина? Добри са...
2. Играеш ли нещо от поредицата Total War - Rome, Medieval, Shogun, ...? НЕ.
3. Какво те задържа в България, след като смяташ, че ние българите сме кофти народ? (Тук и аз съм горе-долу на същата позиция, но и на мен не ми се живее в чужбина.) Родовата памет и чувството за принадлежност към тази земя. Още имам вяра, че и тук може...
4. Някой твой любим невоенен филм? "Завет", както казах - най-любим! Иначе "Колите" много ми харесва, разкошна анимация. Оф, май всички други са военни...5. Какво мислиш за филмите по Властелина? Добри са...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тъй или иначе няма интерес, ако модераторите решат, да пускат следващия! Какво само ще виси тая тема тук... 
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
И аз навремето играх Batllefield 1942, винаги бях типа с картечницата, който привличаше вражеският огън, въпросът ми е защо?
My will be done!!!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Защото е по горе долу действителни събития и карти. Ся, има много неточности, но пък какво да искаме от игра! Примерно в битката при Курск изобщо не е имало танкове Т-34/85, но карай...
Аз обичам битката в Берлин - мятам се на немски танк, скъсвам им задниците и така до края.
Аз обичам битката в Берлин - мятам се на немски танк, скъсвам им задниците и така до края.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пак съм аз
.
Суетен ли си?
Любима дисциплина и преподавател? Защо?
Пусни някоя хубава снимка на теб и Девора
.
Има ли форумец, вдъхващ респект у теб? Кой?
Суетен ли си?
Любима дисциплина и преподавател? Защо?
Пусни някоя хубава снимка на теб и Девора
Има ли форумец, вдъхващ респект у теб? Кой?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Maлко въпроси и от мен.
1. Любим комикс герой? Защо?
2. Каква музика слушаш. Изброй поне 5 групи/ изпълнители.
3. Защо така не харесваш Джоуви?
4. Опиши идеалния приятел за теб?
5. Любим филм?
6. Гледа ли "черният рицар"? Коментар?
7. Кое е най - страшното нещо на света за теб?
8. Какво не е наред в нашата държава?
9. Кои са ти слабостите? А силните страни?
10. Какво трябва да направи някой, за да те подразни силно.
1. Любим комикс герой? Защо?
2. Каква музика слушаш. Изброй поне 5 групи/ изпълнители.
3. Защо така не харесваш Джоуви?
4. Опиши идеалния приятел за теб?
5. Любим филм?
6. Гледа ли "черният рицар"? Коментар?
7. Кое е най - страшното нещо на света за теб?
8. Какво не е наред в нашата държава?
9. Кои са ти слабостите? А силните страни?
10. Какво трябва да направи някой, за да те подразни силно.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...