Внимание!!! АДСКИ КОН (Hellhorse)

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Внимание!!! АДСКИ КОН (Hellhorse)

Мнение от Vintersorg »

Пиша тези изпълнени с потрес слова, за да ви предпазя - всички вас, които някога бихте се объркали да пристъпите през прага на магазин "Hellhorse", метъл шопа на Петте кьошета. За бога, братя и сестри, недейте!!! Ако искате да не преживеете истинска среща с тежка форма на психично заболяване, гарнирано с агресия.

Ето какво ми се случи на мен...

В края на миналата седмица моите прекрасни колеги ми подариха за изпращане тениска с образа на Кърт Кобейн. Изненадата ме трогна много, но малкият проблем беше, че са ми избрали тениска размер М, а аз съм малко големичък по принцип... Попитах ги откъде са я купили и те ми казаха - "Хелхорс". Посъветваха ме да отида и да я сменя за по-голяма - били се разбрали с продавача, че може.
Отивам аз след работа и пристъпвам съвсем учтиво през прага с идеята да бъда любезен и мил: "Добър ден! Идвам тук за една тениска - колежките ми са я взели от тук, но са взели малък размер, та ако може да я сменим за по-голяма. Ето я - не е обличана дори". Адският кон, който работи като продавач в едноименния магазин, ме погледна с видимо раздразнение, но се изправи и се обърна с намерението да посегне за друга тениска. В следващият миг онази лабилна връзка, която все пак от време на време крепи болното му съзнание и го въздържа от буйства, се скъса. Колеги психолози могат да изследват случая ако искат... Та въпросният адски кон буквално започна да ми крещи и да ми ръкомаха, сякаш в предния момент бях блъснал баба му на пешеходна пътека - "Аз им казах тогава да вземат Хикс-Ел! Казах им! Защо не ме слушат?". Въпросното изречение го повтори около 10 пъти на висок тон. Отговорих съвсем любезно, че не знам как стои въпроса, явно колежките са мислели, че ще ми стане, но няма значение, моля да ми я смени за по-голяма. Той избесня още повече. Очите му станаха изцъклени, огромни, налудничави - започна да ми крещи: "Аз сега ще те накарам да си купиш още една тениска! това са евтини тениски, как ще ти я сменям? Аз съм продавач само, не съм собственик!". Започна да ми става противно. Отговорих му малко по-рязко: "Не ми крещете ако обичате, не съм ненормален!". Но той беше. О, и още как... Продължи с номера, че им бил казал. И пак го повтаряше, ръсейки слюнка наоколо. Предприех друга стратегия: Докато крещеше, започнах да му викам и аз: "Смени ми тениската! Смени ми тениската! Смени ми тениската, бе!". Той съвсем се отвинти. Започна да крещи вече истерично: "Не ми говори на бе, бе! Писнало ми е от такива като тебе! Нищо няма да ти сменя!".
Преглътнах един внезапен порив, който ме караше да му избия зъбите и да му счупя очилата в мръсната муцуна. Прибрах си тениската и тръгнах към изхода. На прага се обърнах и му изкрещях: "Майната ти, нещастник такъв! Тъпанар!!!". Тогава вече млъкна. Мислех, че ще ме гони да се саморазправя, но уви - не се и опита.

Това е една автентична история. Хора с болни мозъци ходят свободно по улиците, продават в магазините, карат автобуси, работят като контрольори и т.н. Не им позволявайте да се гаврят! Не купувайте дори скапана значка от магазин "Хел Хорс". Такива дзверове трябва да стоят с усмирителни ризи...
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Внимание!!! АДСКИ КОН (Hellhorse)

Мнение от camel »

Попадал съм на нагли продавачи, ама чак толкова. :shock: Решението е просто: държиш се като него, докато не разбере на коя планета живее. :evil:

И аз съм имал случай, в който продавач в метъл магазин ми обясняваше как няма фланелки на електронни групи (а аз исках да си купя фланелка на Бон Джоуви). :evil:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Обещавам най-тържествено! Дори няма да минавам от тази страна на тротоара! :roll:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

хахахах.

аз преди доста време бях открил неприятността на този магазин и там не отивам по принцип. а и не е бил продавач - бил е собственик. другия вариант е да е бил робот, щото едва ли някой ще се навие да работи за оня дърт рокерски педерас дето се прави на търговец. Ама кво да правиш... мизерията, примесена с тежка музика, липса на смисъл в живота и много бира изглежда има навика да си играе с разсъдъка на хората...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

Vintersorg написа:
Това е една автентична история. Хора с болни мозъци ходят свободно по улиците, продават в магазините, карат автобуси, работят като контрольори и т.н. Не им позволявайте да се гаврят!
Трудна работа... те наистина са навсякъде.
Но е вярно, че бойкотирането на магазини с болни продавачи е крачка напред в решаването на проблема с опазването на собственото душевно равновесие в София.
Затова съм обявила бойкот на доста места вече. :D
Хм, ако някога ви се отвори път към Пазарджик, има едно метъл-магазинче "Megasound" /за протокола, не съм на далавера от рекламата му :lol: /, но има хубави неща и продавачът е много разбран.
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

тоя педал от Хелхорс е за нещо повече от брутален бой... :evil: :evil: :evil: ... имам чувството, че винаги е надрусан... скапаняк...
П.С. ... за това си има ОЧЗ... пичовете (и девойките) са винаги много по-любезни... а и облеклата са с много по-високо качество...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Помня славното минало лято, в което все още умувах какви обувки да си взема - дали кубинки , или рокерски ботуши с ток и катарама. Аа, бях много навита на последните! Та, отидох в Хел Хорс, някакъв ужасен продавач щеше да ме изкорми, че го откъсвам от заниманието му да чете списание!!, след като с половин уста ми отговори, че в магазина такива работи няма, го помолих да ме упъти към друго място. Изгледа ме, все едно съм му забила ръждив пирон в трахеята, но ми каза за "Горгон" , ма аз бях малка и неопитна - откъде да знам къде се намира? Питам го и му се усмихвам насреща, а тоя вече ме проклинаше мислено, но успя да каже с мъка: "Малко по-надолу по улицата". От тогава там не съм стъпвала :lol:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Бе тва да не е Бабка Отвратитка от пловдивския рок шоп, ама да си е сменила пола?Ма не, тя е по-зле... :mrgreen:
Иначе - някой ако ми каже метъл шоп в София, в който ще има възможност да си намеря тениска на "Ария", много ще съм доволен...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Бай дъ уей, Горгон така и не го знам къде е. Какво значи малко по-надолу? Към петте кьошета ?!
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Vintersorg написа:Бай дъ уей, Горгон така и не го знам къде е. Какво значи малко по-надолу? Към петте кьошета ?!
то е между хан Крум и улицата, на която се намира A:partment. Много е запокитено някфо..(х
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Мхм, в един двор се намира. Мен ме беше страх да вляза първия път :oops:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Постоянно присъствие

Мнение от silver_wings »

Тоя Горгон и аз го търся упорито от сто години...Само до Уго-то някъде наоколо успях да стигна. :?
Norwegian Wood написа:Бе тва да не е Бабка Отвратитка от пловдивския рок шоп, ама да си е сменила пола?Ма не, тя е по-зле...
Що бе,с мене винаги си се държи добре.Може би щото сестрата и нейните емо-другарчета изкупуват магазина... :roll: Ама не е толкова неприятна жената.
А в Адския кон не съм стъпвала :wink:
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

silver_wings написа: Ама не е толкова неприятна жената.
Обещавам някой път да ти разправя за какво става дума.
Ама те лудите са на периоди, може просто да не си нацелила. :D
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Мдаа и аз имам кофти наблюдения от един идиот в Хелхорс, не знам дали е същият. Благодаря за предупреждението, няма да си купя нищо от там. Но мога да мина, за да му поизпиля нервите на оня смотаняк.
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Да не би да става дума за един нисък, дебел, трътлест, плешив, не помня очила дали носеше, субект? Ако е той, недейте да го биете! Него явно животът го е бил достатъчно. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”